Fikk årets første toppscore

Cathrine Larsåsen imponerte dommerne i «Skal vi danse».

TOPPSCORE: Cathrine Larsåsen og Tom Erik Nilsen fikk 40 poeng for sin quickstep.  Foto: Stella Pictures
TOPPSCORE: Cathrine Larsåsen og Tom Erik Nilsen fikk 40 poeng for sin quickstep. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Lørdag kveld danset Cathrine Larsåsen quickstep med sin partner Tom Erik Nilsen i «Skal vi danse», til stor jubel fra dommerne som belønnet paret med hele fire tiere. Det er årets første toppscore. Men den høye poengsummen kommer ikke av seg selv og Cathrine trener mange, mange timer hver dag for å være i form før sendingene. 

- Jeg har konkurranseinnstinkt mot meg selv. Jeg jobber hardt for å få det til og gir meg ikke før ting sitter. Jeg står på, rett og slett, har hun sagt til Seoghør.no. 

Hun har inntrykk av at publikum tror hun tar alle dansene lett, men forsikrer at hun virkelig står på for at de skal sitte.

- Jeg håper de ser meg som en positiv person som står på og vil mye. Jeg tror nok noen har litt høye forventninger fordi jeg er en ung idrettsjente. De tror jeg tar alt veldig fort, men det gjør jeg ikke. Jeg var veldig klumsete i begynnelsen, og det er stor forskjell på dansen på mandag i motsetning til fredag. 

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Dansepartneren mottar frierbrev til Vebjørn Sand  

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer