Fikk ansiktet og stemmen tilbake

TV-stjernen gikk gjennom mirakuløs forvandling.

OPERERTE BORT STORE DELER AV KJEVEN: Den amerikanske TV-stjernen og filmkritikeren Roger Ebert mistet både stemmen og store deler av kjeven da han ble rammet av kreft for fem år siden. Foto: All Over Press
OPERERTE BORT STORE DELER AV KJEVEN: Den amerikanske TV-stjernen og filmkritikeren Roger Ebert mistet både stemmen og store deler av kjeven da han ble rammet av kreft for fem år siden. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO:  Den berømte filmkritikeren Roger Ebert (68) opplevde et av sitt livs største mareritt, da han for fem år siden måtte opereres på grunn av kreft i haken.

Ebert måtte fjerne store deler av haken fra ansiktet, og inngrepet førte også til at han i flere år mistet evnen til å snakke.

Men nå ser 68-åringen igjen lysere på livet, etter å ha fått laget en kunstig ansiktsprotese, som har gitt ham hans gamle ansikt tilbake, ifølge People (ekstern lenke).

- Det sitter fast til den nedre delen av ansiktet mitt og halsen, og har blitt sminket så den går i ett med huden min, skriver han på sin populære blogg i avisen Chicago Sun-Times (ekstern lenke).

Ebert er nå i gang med å planlegge et nytt TV-show, og tror ikke folk vil legge merke til protesen.

- Før prøvde jeg å ikke se meg i speilet. Nå ser det ut som om sykdommen min aldri har skjedd, og her er jeg igjen med en ny ung gjeng. Når folk ser «Roger's Office», vil de nok legge mer merke til at stemmen min har forandret seg enn utseendet mitt, skriver han.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Kjeven hans ble fullstendig ødelagt