Pernilla Wahlgren:

Fikk anfall på kjærestetur

Pernilla Wahlgrens romantiske hotellbesøk tok en overraskende vending.

ANFALL: Pernilla Wahlgren forteller om det uventede anfallet på kjærestetur. Foto: Jessica Gow / TT NTB kultur
ANFALL: Pernilla Wahlgren forteller om det uventede anfallet på kjærestetur. Foto: Jessica Gow / TT NTB kultur Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det har snart gått ett helt år siden turtelduene Pernilla Wahlgren (54) og Christian Bauer (56) ble sammen, og artisten har siden den gang delt flittig fra forholdet.

I disse dager har paret feiret ett år som kjærester. I en ny episode av podkasten «Wahlgren & Wistam» kan imidlertid 54-åringen røpe detaljer fra kvelden - som skulle være en rekonstruksjon av parets første date.

Der kommer det frem at hotellbesøket med hennes utkårede ikke gikk helt etter planen.

- Alt begynte å snurre

Parets første date befant seg på hotell Diplomat i Stockholm, og for å hedre den spesielle dagen bestemte paret seg for å returnere til hotellet for å feire den store dagen.

Wahlgren og Bauer feiret med en middag og overnatting, men det var her kvelden skulle ta en litt annerledes retning.

KJÆRESTEN: Pernilla Wahlgren har fått seg kjæreste og nå viser hun ham frem i «Wahlgrens verden». Video: Discovery + Vis mer

- Akkurat idet jeg sa «sovnet jeg i går?», så begynte det å snurre i hodet mitt. Da hadde jeg fått tilbake et sånt anfall med krystallsyken, forteller Wahlgren i podkastepsioden.

Etter å ha sovnet i hotellsengen våknet hun nemlig opp med svimmelhet, og skjønte raskt at krystallsyken hadde returnert.

- Jeg satt meg helt stille etterpå, før jeg la meg ned i sengen og slappet av. Da jeg tittet opp igjen etter kanskje en time så kjente jeg at det var borte. Og da forsvinner kvalmen og alt det der, men før det var det sånn at jeg ville gå inn på toalettet og spy.

- Så det var jo flaks, men det ble ikke så mye romantikk på denne romantiske ... vi har kysset, sier hun, og legger til at paret ikke akkurat lider noen nød.

Til den svenske avisen Aftonbladet har hun tidligere vært åpen om sykdommen, og har blant annet sammenliknet symptomene med å være stupfull.

- Jeg har jo aldri vært ordentlig dritings, men jeg kan tenke meg at det er litt samme greie. Det finnes jo folk som er så fulle at de ikke klarer å gå. Akkurat sånn kjenner jeg meg. Det bare snurrer, snurrer og snurrer, fortalte hun til avisen.

MENS-REKLAME: Bianca Ingrosso befinner seg nok en gang i hardt vær, etter at hun reklamerte for intimprodukter for kvinner. Video: DeoDoc. Reporter: Anton Lier / Dagbladet TV. Vis mer

- Skummelt

Sangfuglen har også kjent på mer alvorlige tilfeller med krystallsyken. Under sommeren 2018 fikk hun nemlig et anfall som varte over flere uker.

I forkant av dette hadde Wahlgren tidligere opplevd mindre anfall som følge av sykdommen, men kunne da fortelle at hun fikk det verste anfallet hittil. Ifølge sangeren skal disse type anfall oppleves som «veldig ubehagelig».

- Før har jeg hatt det i én dag eller noen få dager, men nå har det vært i flere uker. Mye kraftigere enn før, det er litt skummelt. Jeg tror det er stressrelatert, fortalte hun den gang.

Wahlgren har imidlertid funnet en metode som demper symptomene når de inntreffer, men legger ikke skjul på at det ikke går smertefritt for seg.

- Da skal man legge seg med hodet løst over kanten av sengen slik at hodet henger bak, og så skal man vri hodet kjapt fra høyre til ventre. Det er kjempeubehagelig og man gråter jo også.

«ÅPNER SEG»: Reaksjonene har vært utelukkende positive etter at Johannes Uthaug fortalte om kjønnssykdommen på TikTok. Video: Snusleppa(Tiktok) / Rød Løper. Reporter: Celina Morken Vis mer

LES OGSÅ: Avslører dramatiske dager

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer