«Jakten»-Frank ble healer:

Fikk åndelig beskjed

Det alternative har alltid fascinert TV-bonden, som ble svært overrasket da han selv utviklet spesielle evner.

MANGE SIDER: Frank Sigvaldsen søkte en å dele livet med i «Jakten på kjærligheten». Han er både bonde, ambulansearbeider og healer – og brenner for å hjelpe andre. Foto: TV 2
MANGE SIDER: Frank Sigvaldsen søkte en å dele livet med i «Jakten på kjærligheten». Han er både bonde, ambulansearbeider og healer – og brenner for å hjelpe andre. Foto: TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Ammeku-bonden Frank Sigvaldsen (35) er en av fire bønder som i høst har søkt den rette i «Jakten på kjærligheten».

Bonden fra Froland i Agder har vært singel i to-tre år, og har en datter fra et tidligere forhold. Den blide TV-sjarmøren synes at deltakelsen virket som en god «kontaktannonse», og at tiden var inne for å finne en kjæreste.

- Å være bonde er en livsstil, og passer ikke for alle. Jeg har også et barn som gjør det vanskelig for meg å flytte. Derfor var «Jakten på kjærligheten» en fin måte å nå ut til potensielle kjærester, som kanskje kunne se for seg et liv på gård, forteller Sigvaldsen.

Til tross for at han ikke fant kjærligheten på tv-skjermen har han i ettertid blitt sammen med en kollega.

- Jeg fant en i etterkant som jeg har blitt kjæreste med. Det er jo rart at man har vært med på hele denne prosessen, og så finner man ikke kjærligheten - så snubler man plutselig over det på jobb, har han tidligere uttalt til Se og Hør.

Healet frierne

Gjennom programmet møtte den blide ettbarnsfaren mange hyggelige damer, og ekstra personlig ble det da frierne flyttet inn på 35-åringens gård i Froland. Der fikk Frank mer tid med jentene, og viste nye sider ved seg selv da han tilbød å heale dem.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.