«Jakten»-Frank ble healer:

Fikk åndelig beskjed

Det alternative har alltid fascinert TV-bonden, som ble svært overrasket da han selv utviklet spesielle evner.

MANGE SIDER: Frank Sigvaldsen søkte en å dele livet med i «Jakten på kjærligheten». Han er både bonde, ambulansearbeider og healer – og brenner for å hjelpe andre. Foto: TV 2
MANGE SIDER: Frank Sigvaldsen søkte en å dele livet med i «Jakten på kjærligheten». Han er både bonde, ambulansearbeider og healer – og brenner for å hjelpe andre. Foto: TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Ammeku-bonden Frank Sigvaldsen (35) er en av fire bønder som i høst har søkt den rette i «Jakten på kjærligheten».

Bonden fra Froland i Agder har vært singel i to-tre år, og har en datter fra et tidligere forhold. Den blide TV-sjarmøren synes at deltakelsen virket som en god «kontaktannonse», og at tiden var inne for å finne en kjæreste.

- Å være bonde er en livsstil, og passer ikke for alle. Jeg har også et barn som gjør det vanskelig for meg å flytte. Derfor var «Jakten på kjærligheten» en fin måte å nå ut til potensielle kjærester, som kanskje kunne se for seg et liv på gård, forteller Sigvaldsen.

Til tross for at han ikke fant kjærligheten på tv-skjermen har han i ettertid blitt sammen med en kollega.

- Jeg fant en i etterkant som jeg har blitt kjæreste med. Det er jo rart at man har vært med på hele denne prosessen, og så finner man ikke kjærligheten - så snubler man plutselig over det på jobb, har han tidligere uttalt til Se og Hør.

SPESIELLE EVNER: I serien ble seerne vitne til at Frank healet frierne på gården. Foto: TV 2
SPESIELLE EVNER: I serien ble seerne vitne til at Frank healet frierne på gården. Foto: TV 2 Vis mer

Healet frierne

Gjennom programmet møtte den blide ettbarnsfaren mange hyggelige damer, og ekstra personlig ble det da frierne flyttet inn på 35-åringens gård i Froland. Der fikk Frank mer tid med jentene, og viste nye sider ved seg selv da han tilbød å heale dem.

- Det var gøy at alle hadde lyst til å prøve. Ikke alle kjente like mye, men jeg fikk inntrykk av at de syntes det var positivt, forteller Frank.

RIVALER: Mange damer ønsket å bli bedre kjent med den joviale 35-åringen fra Sørlandet. Her er Frank med Cecilie Lise Lind Skavhaug, Anna Bendiksen og Marita Viola Sand. Anna i midten kapret bonden. Foto: TV 2
RIVALER: Mange damer ønsket å bli bedre kjent med den joviale 35-åringen fra Sørlandet. Her er Frank med Cecilie Lise Lind Skavhaug, Anna Bendiksen og Marita Viola Sand. Anna i midten kapret bonden. Foto: TV 2 Vis mer

De overnaturlige evnene begynte å utvikle seg etter at han i fjor meldte seg på et healer-kurs. Frank følte at han trengte nye impulser og bestemte seg for å gi healing en sjanse, etter samtale med en bekjent som drev healer-skole.

I TÅRER: Det ble tårevått og emosjonelt da «Jakten på kjærligheten»-bonden Tormod Bakke Johnsen velger å vrake frieren Atle Hoff. Video: TV 2 Vis mer

- Det skjedde etter at det var slutt med henne jeg har barn med. På den tiden var jeg ikke i ordentlig kontakt med meg selv, og hadde mye å tenke på, derfor bestemte jeg meg for å kaste meg ut i det, forteller Frank som lenge har latt seg fascinere av det alternative.

På kurset fikk han gode tilbakemeldinger fra sine medstudenter, og det siste året har Frank brukt sine evner til å hjelpe andre med å fjerne smerte og spenninger fra kroppen.

- Jeg kan føle meg dum når jeg gjør det, men det virker, og jeg har fått gode tilbakemeldinger. Det er ikke alt man trenger å forklare, mener bonden.

DRAMATISK: Da «Jakten»-bonden Stefan fortalte Pernille dette ble det dramatisk. Video: TV 2 Vis mer

Fikk åndelig beskjed

En dag han healet en bekjent, skjedde noe helt uten om det vanlige. Plutselig fikk Frank kontakt med en eldre mann, som ga ham en beskjed.

- Jeg fikk en sterk følelse av at det var bestefaren til henne jeg healet. Han sa at hun var god nok, og at han var stolt av henne. Det var veldig spesielt. Jeg ga beskjeden videre, og hun synes at det kunne stemme med sin avdøde bestefar, forteller TV-profilen.

Enn så lenge er healingen bare en hobby, og Sigvaldsen liker å hjelpe. Det gjør han også i jobben som ambulansearbeider – et yrke han stortrives med.

- Jeg har alltid hatt lyst til å hjelpe andre, og opplever jobben som veldig meningsfylt. Vi opplever mye tøft, men vi har et godt samhold blant kollegene og ingen dag er lik.

«JAKTEN PÅ KJÆRLIGHETEN»: Atle lurte til seg et kyss ved kjøkkenbenken. Video: TV 2 Vis mer

LES OGSÅ: Avslører brudd: - Sårt og vondt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer