Astrid S:

Fikk «alle» til å tro hun var syk

Fikk følgerne til tro at hun hadde fått en virusinfeksjon.

KYSSESYKEN: Astrid Smeplass delte på Instagram at hun hadde fått kyssesyken. Foto: Terje Bendiksby / NTB
KYSSESYKEN: Astrid Smeplass delte på Instagram at hun hadde fått kyssesyken. Foto: Terje Bendiksby / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Når Se og Hør først publiserte saken, omtalte vi det som om bildene til Smeplass var nye og at hun var syk nå. Saken er oppdatert etter at artisten selv har gått ut og sagt at dette er gamle bilder.

Superstjerne Astrid S, hvis egentlige navn er Astrid Smeplass (25), har fått kyssesyken. Det melder hun selv på Instagram.

Når du våkner opp med kyssesyken», skriver hun under en bildekarusell med fire bilder av seg selv hvor hun gråter og tørker tårer.

I kommentarfeltet rant det inn med støttemeldinger og flere var bekymret. Artisten fikk nemlig følgerne til å tro at hun nylig hadde fått kyssesyken.

Ifølge NHI er kyssesyke, også kalt mononukleose, en virusinfeksjon som oftest rammer barn og unge. Vanlige symptomer er kraftig halsbetennelse, hovne lymfekjertler, feber og generell sykdomsfølelse.

Det viste seg å ikke stemme. Kort tid etter at Smeplass publiserte innlegget takket hun for støtten, og forsikret samtidig følgerne sine at bildene hun delte var gamle.

- Dette var for en stund siden, og ikke denne morgenen, skriver 25-åringen i kommentarfeltet.

MYSTISK: Artist Astrid Smeplass dukket opp i strålende humør på den årlige Universal Music-sommerfesten, men det var én ting hun ikke ønsket å snakke om. Reporter: Kine Falch. Video: Nora Skavhaug Vis mer

Ifølge artisten er det lenge siden hun hadde kyssesyken. Det er uvisst om hun fortsatt er syk.

Se og Hør har opptil flere ganger forsøkt å komme i kontakt med Gilbert Lunde, Astrid S' manager, foreløpig uten hell.

LES OGSÅ: Skaper hodebry: - Skummelt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer