- Fikk 90 000 for Tiger-sex

Horemamma hevder Loredana var golfstjernens favoritt-elskerinne.

GLOBAL KJENDIS: Loredana Jolie har snakket om sine seksuelle møter med Tiger Woods på flere TV-show etter at avsløringene ble kjent. Her er hun med på et TV-show i Milano i februar.
GLOBAL KJENDIS: Loredana Jolie har snakket om sine seksuelle møter med Tiger Woods på flere TV-show etter at avsløringene ble kjent. Her er hun med på et TV-show i Milano i februar. Vis mer
SEHER.NO:  Til tross for hans offentlige unnskyldning denne måneden, får golfstjernen Tiger Woods' rykte stadig nye skudd for baugen i kjølvannet av de mange utroskapsavsløringene i amerikanske medier.

Nå hevder den tidligere horemammaen Michelle Braun at golfstjernen brukte rundt 90 000 kroner på sex sammen med sin favoritt blant hennes ansatte - Playboymodellen Loredana Jolie.
 
- Hun er en utrolig vakker jente. Han gikk ut med henne fire eller fem ganger. De møtte hverandre i 2006 eller tidlig 2007. Jeg vil si at han brukte rundt 90 000 på henne, sa Braun i desember til avisen New York Daily News. 

Etter avsløringen har Jolie spedd på inntekten ved å fortelle sin historie på talkshow over hele verden.

Og ifølge Braun er det ikke få hemmeligheter Loredana kan avsløre.
 

 - Han var sjelden sammen med bare en jente. Han likte trekanter, sier Braun til New York Daily News.

Ofte skal golfstjernen ha møtt de prostiuterte i byer hvor han spilte turneringer.


Han var alltid sjenerøs mot jentene, han var alltid høflig og utrolig i sengen. Han var veldig sensuell og velutrustet, sier Braun.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901! 


LES OGSÅ: - Jeg har sviktet dere