FØLER SEG SLEM. - Man føler seg jo så utrolig slem, sa Alexander Rybak om at han slettet alle meldingene på mobilen.  Foto: Ingrid Treborg, Seher.no
FØLER SEG SLEM. - Man føler seg jo så utrolig slem, sa Alexander Rybak om at han slettet alle meldingene på mobilen. Foto: Ingrid Treborg, Seher.noVis mer

- Fikk 400 SMS etter seieren

Og Alexander Rybak slettet alle uten å lese dem...

SEHER.NO: Etter å ha blitt sette av 1,5 millioner mennesker og fått over 747.000 stemmer, kom Alexander Rybak til telefonen og fant 400 tekstmeldinger på mobiltelefonen.

Om du var en av dem som sendte 22-åringen melding denne kvelden, har du sannsynligvis aldri fått svar...

- Det er så mye hyggelig som står i meldingene, og jeg synes bare hele greia er trist. For plutselig nå har jeg verken tid eller krefter til å svare på alle. Av og til får jeg ikke tid til å lese alle engang, sier Alexander Rybak om meldingene han har fått etter at "Fairytale" gikk til topps i den norsk Grand Prix-finalen forrige lørdag.

- Med en gang jeg var ferdig skulle jeg bare sjekke mobilen, og der var det 400 meldinger. Da var jeg så dårlig at jeg måtte slette alle, men man føler seg jo så utrolig slem, sa Rybak da han var gjest i "Senkveld".

Hva skriver folk til deg da? Spurte Thomas Numme.

- Når jeg først har tid så prøver jeg å lese noen. For eksempel så var det en gutt som skrev at: "Hei, jeg er en gutt på elleve år som også spiller fiolin, og er mobbeoffer. Og lurer på om du har noen tips". Da svarte jeg at han må stå på, og ikke tenk på det. Og da tenker jeg: "hvor mange slike meldinger er det jeg har slettet?". Det føles så vondt, sa Rybak.

Denne uken sto Ingrid Berg Medhus fram og fortalte at hun var "Fairytale"-jenta. Rybak var lite snakkesalig om akkurat det i "Senkveld", men kom i hvert fall med en innrømmelse.

- Det var i hvert fall riktig jente, da, sa han spøkefult. 

Og han ga et kort og kontant "nei", på spørsmål om han har snakket med henne etter seieren.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!
LES OGSÅ: Tone kan ikke redde Rybak