Fikk 40 millioner for én opptreden

Jay Z og Kanye West ble fløyet til Dubai for å holde konsert.

SUPERDUO: Kanye West og Jay Z fikk svimlende 40 millioner kroner for å opptre én kveld i Dubai.  Foto: All Over Press
SUPERDUO: Kanye West og Jay Z fikk svimlende 40 millioner kroner for å opptre én kveld i Dubai. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Jay Z (42) og Kanye West (34) fikk litt ekstra penger til gaver før jul. Duoen fikk nemlig et gigantbeløp for en felles konsert.  Rapperne ble fløyet til Dubai for å opptre i bursdagsselskapet til en 16-åring.

Ifølge avisen The Sun spilte West og Jay Z flere låter for de entusiastiske bursdagsgjestene, og skal ha fått hele 40 millioner kroner for den korte opptredenen!


Den heldige bursdagsjenta er fra en arabisk oljefamilie og er søster av den styrtrike «Manchester City»-eieren Sheikh Mansour.

Jay Z og Kanye West ga nylig ut albumet «Watch the Throne» og skal ha tatt flere hitsanger som «Otis» og «Why I love you».

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Ville ta sitt eget liv etter morens død  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer