Fikk 3,3 millioner kroner for å feire bursdagen sin

34 års-dagen ble lønnsom for Kim Kardashian West.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Kim Kardashian West fylte 34 år den 21.oktober, og markerte dette med en eksklusiv fest på nattklubben TAO i Las Vegas.

Dette fikk hun nærmere 3,3 millioner kroner for.

- De betaler henne 3,3 millioner kroner for å tilbringe minst fire timer inne på klubben. I tillegg vil hun mingle med de andre på klubben, som har reservert dyre bord.

Det er også forventet at Kanye West og moren Kris Jenner kommer, skriver radaronline.com

VENNER: Khloe Kardashian hadde det hyggelig sammen med sin svoger Kanye West.  Foto: Xavier Collin/Celebrity Monitor/ All Over Press
VENNER: Khloe Kardashian hadde det hyggelig sammen med sin svoger Kanye West. Foto: Xavier Collin/Celebrity Monitor/ All Over Press Vis mer

I tillegg til dette har hun svært høye krav til reiser rundt forskjellige jobboppdrag. Skal hun fly, så krever hun fem billetter på første klasse, pluss en på økonomiklasse.

Førsteklasses hotellrom, med en suite til henne og vanlige rom til de andre. Luksusbil som henter de på flyplassen, sammen med topp sikkerhet er en selvfølge. Til slutt krever hun at arrangøren betaler det det koster for henne å bli sminket og stylet, noe som ikke er billig.

Brystene falt nesten ut

Den mørkhårede skjønnheten blir fotografert uansett hvor hun går, og sørget for alles oppmerksomhet på bursdagen sin.

Kim er kjent for sin ekstreme timeglassfigur, noe hun fremhevet i den hvite ettersittende kjolen med dyp utrigning.

UPS: Kim Kardashian West slet med å holde brystene inne i kjolen.  Foto: Xavier Collin/Celebrity Monitor/ All Over Press
UPS: Kim Kardashian West slet med å holde brystene inne i kjolen. Foto: Xavier Collin/Celebrity Monitor/ All Over Press Vis mer

- Kim klarte så vidt å holde attributtene sine på plass, skriver DailyMail om kjolen som var avslørende fra enhver vinkel.

Den hvite kjolen stod ypperlig til Kims solbrune hud, som muligens var et resultat av den lille bursdagsferien hun tilbragte på Hawaii for et par dager siden - en gave fra ektemannen Kanye West (37).

I ørene hadde bursdagsdivaen glitrende øredobber som matchet den enorme forlovelsesringen fra Lorraine Schwartz, mens et delikat halskjede i gull matchet gulldekoren i utringningen bak på kjolen.

LES OGSÅ: Glemte du datteren din?

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer