Fikk 15 minutter på å stille hos Jan Thomas

Se hvordan tobarnsmoren ser ut etter forvandlingen.

SEOGHØR.NO: Benthe Granrud (46) ante ingenting om at hun kom til å få en makeover innen dagen var omme, da hun gikk på jobb en helt vanlig morgen.

Da en av Bli ny-kandidatene måtte avlyse på grunn av sykdom, ble den grafiske formgiveren i Aller Media spurt om å stille opp på Jan Thomas Studio på 15 minutters varsel.

– Jeg har alltid vært av den sporty typen, og kledd meg praktisk. Men jeg synes det er fryktelig kjedelig, forteller Benthe – som ikke var i tvil om å si ja til å bli ny.

SPORTY: Benthe Granrud endte i stolen til Jan Thomas da den opprinnelige bli ny-kandidaten måtte trekke seg i siste sekund.
SPORTY: Benthe Granrud endte i stolen til Jan Thomas da den opprinnelige bli ny-kandidaten måtte trekke seg i siste sekund. Vis mer

– «Vær åpen for alt», sa de på jobben før jeg kom hit.

Jan Thomas tar imot tobarnsmoren fra Lørenskog med åpne armer. Han ser for seg en helt annen frisyre for Benthe. Øverst i saken finner du videoen som viser hele forvandlingen fra start til slutt.

– Jeg vil gå inn og lage en kortere, sporty og lettstelt klipp. Tenk à la Jenny Skavlan. Dette er ikke noe sjansespill – det blir bra! fastslår kjendisstylisten før han setter i gang teamet sitt.

De neste timene blir håret farget og klippet, brynene formet og ansiktet sminket. Til slutt kles Benthe opp i en glitrende utgave av den lille sorte.

– Dette føles veldig bra. Det hadde vært fint å dra rett på julefest nå, sier Benthe når hun får se sitt nye speilbilde.

Jan Thomas er like begeistret.

– Du har masse, masse, masse hår og trengte to klipper før det ble ordentlig slik jeg ville. Og jeg elsker kjolen! smiler Jan Thomas.

SVEISEN: Benthe fikk ny og kortere frisyre inspirert av Jenny Skavlan. Jan Thomas og Binayi Golani stod for håret, Camilla Årvik Olsen for sminken og Vibeke Zahl for stylingen.
SVEISEN: Benthe fikk ny og kortere frisyre inspirert av Jenny Skavlan. Jan Thomas og Binayi Golani stod for håret, Camilla Årvik Olsen for sminken og Vibeke Zahl for stylingen. Vis mer

Se alle bildene og les hele reportasjen i ukens Se og Hør.

Nå kan DU bli ny!

Se og Hør i gang med en ny runde hvor heldige lesere kan få en bli ny-dag i Jan Thomas Studio. Er du klar for å overlate all kontroll til kjendisstylisten? Send en søknad der du forteller hva du trenger hjelp med. Legg med portrettbilde og et bilde av deg selv i helfigur.

Send bilder, søknad, kontaktinfo og alder til Se og Hør, postboks 1169 Sentrum, 0107 Oslo. Eller send det på e-post til bliny@aller.no. Merk med «Bli ny».

Reise til Oslo og eventuelt opphold må du stå for selv, ellers er Bli ny-dagen gratis.

LES OGSÅ: Slik så hun ut før makeoveren...