«Fifty Shades»-stjernen strålte med sin mor på rød løper

«Fifty Shades»-stjernen Dakota Johnson tok med seg moren Melanie Griffith på den røde løperen på Oscar, etter bruddryktene.

STRÅLTE SAMMEN: Melanie Griffith kunne stolt posere med sin datter Dakota Johnson på Oscar. Foto: All Over Press
STRÅLTE SAMMEN: Melanie Griffith kunne stolt posere med sin datter Dakota Johnson på Oscar. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Med den mye omtalte filmen «Fifty Shades of Grey» har Dakota Johnson (25) vært på alles lepper de siste ukene. 

Johnson er datteren til skuespillerstjernene Don Johnson (65) og Melanie Griffith (57).

Det er ingen tvil om at Dakotas liv har blitt snudd på hodet i løpet av kort tid – og det taklet visstnok ikke kjæresten Matthew Hitt (27).

Brudd før Oscar?Ryktene går nemlig om at de to har gjort det slutt etter lengre tid sammen og flere kilder har fortalt til Us Magazine at Dakota nå er singel.

Paret ble sist sett sammen for en drøy uke siden.

På den røde løperen på Oscar, kom hun ikke med en ny kjekkas. 

Isteden kom en rødkledd Dakota med sin mor. 

- Jeg er en veldig stolt mamma, sa Griffith til ABC. 

I følge kildene skal Dakota og Matthew ha gått fra hverandre fordi skuespillerinnens liv «begynte å bli for vilt og det ville ikke Matthew være en del av». Bruddet skal ikke ha vært dramatisk.

 

Møttes da hun var 14 år

Hennes foreldrene begynte å date da Melanie bare var 14 år gammel, og Don var 22.

Noen år senere, da Melanie hadde fylt 18, forlovet de seg. Men ekteskapet varte ikke et helt år.Paret ble imidlertid sammen igjen i 1989, og giftet seg for andre gang. Samme år kom Dakota til verden.Både Don og Melanie har slitt med alkoholproblemer, og Dakotas oppvekst var ikke enkel med to superstjerner som foreldre.Foreldrene skilte seg for andre gang i 1994, ble sammen like etterpå, men brøt med hverandre igjen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer