Jamie Dornan:

«Fifty Shades»-stjernen ble pappa for tredje gang

- Så stolt av disse tre fantastiske jentene.

TREBARNSFORELDRE: Jamie Dornan og kona Amelia Warner har fått sin tredje datter sammen. Foto: NTB Scanpix
TREBARNSFORELDRE: Jamie Dornan og kona Amelia Warner har fått sin tredje datter sammen. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I oktober begynte ryktene å svirre om at skuespiller og «Fifty Shades»-stjerne Jamie Dornan (36) skulle bli pappa for tredje gang. Kort tid senere viste han og kona frem en voksende mage på rød løper, før «A Private War»-premieren under filmfestivalen BFI London.

Nå, et halvt år senere, er familieforøkelsen et faktum. Det avslørte skuespillerens kone, Amelia Warner (36), selv på Instagram søndag kveld.

- Så stolt av disse tre fantastiske jentene, og det er en glede å få være moren deres. Føler meg ekstremt heldig i dag, skriver hun til et bilde av tre små barnesko i anledning den britiske morsdagen.

I kommentarfeltet renner lykkeønskninger og gratulasjoner inn og bildet har i skrivende stund fått over 20 000 likerklikk.

Jamie på sin side har foreløpig ikke uttalt seg om den glade nyheten.

FILMSTJERNE: «Fifty Shades»-filmene har gjort både Jamie Dornan og Dakota Johnson til superstjerner. Foto: Universal Pictures/ NTB scanpix
FILMSTJERNE: «Fifty Shades»-filmene har gjort både Jamie Dornan og Dakota Johnson til superstjerner. Foto: Universal Pictures/ NTB scanpix Vis mer

Åpen om papparollen

Paret møttes på en fest i Los Angeles i 2010, noe Jamie kaller et aha-øyeblikk. Han visste nemlig med en gang at han kom til å gifte seg med henne, noe de også gjorde - i 2013.

Syv måneder senere ble datteren Dulcie født.

- Jeg håper jeg er en god pappa. Det er den mest fantastiske tingen i verden å bli far. Det forandret livene våre totalt, men bare på en positiv måte.

- Jeg elsker farsrollen. De siste årene har vært ganske hektiske, men vi trives godt med å ha det slik, fortalte Dornan til Vogue i februar 2017.

Vis mer

Jamie Dornan har fått massiv oppmerksomhet for sin rolle som Christian Grey i «Fifty Shades of Grey»-filmene, der han spiller mot Dakota Johnson (29).

Takket nei til 12 millioner

Under et intervju med London Evening Standard i 2016 fortalte Jamie at kona Amelia Warner ikke hadde sett noen av «Fifty Shades of Grey»-filmene.

- Kona mi har ikke sett filmen og det tror jeg ikke at hun kommer til å gjøre heller. Jeg forstår det dersom hun ikke har lyst, uttalte han.

Tidligere har den barske skuespilleren sagt til USA Today at selv om kona «vet at det hele er skuespill, er det ukomfortabelt for henne å se på».

36-åringen hadde i forkant av innspillingen forsikret seg om at hans edlere deler ikke skulle vises for allmennheten. Jamie utformet nemlig en skriftlig kontrakt som gikk ut på at produksjonen ikke fikk vise fram kjønnsorganet hans i filmen.

NÆRE VENNER: Dakota og Jamie har blitt svært gode venner etter å ha spilt i «Fifty Shades»-filmene sammen. Her sammen i 2015. Foto; NTB Scanpix
NÆRE VENNER: Dakota og Jamie har blitt svært gode venner etter å ha spilt i «Fifty Shades»-filmene sammen. Her sammen i 2015. Foto; NTB Scanpix Vis mer

I forkant av film nummer to takket skuespilleren nei til 12 millioner for å vise penis i én scene. Motspilleren derimot, Dakota Johnson, stiller naken i filmen.

Dornan snakket nylig om hvordan kvinner møter langt større press i Hollywood for å være villig til å spille inn nakenscener, i et intervju med Vanity Fair.

- Jeg synes det er urettferdig. Jeg forstår også hvorfor kvinner har et problem med det. Det er mange som har en mening om dette, (...) Det er en mer aktiv interesse for at kvinner kler av seg og blir sett på som et sexobjekt. Det kan være helt unødvendig og jeg støtter ikke det, fortalte han.

LES OGSÅ: Nå blir de samboere

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer