Jamie Dornan:

«Fifty Shades»-stjernen ble pappa for tredje gang

- Så stolt av disse tre fantastiske jentene.

TREBARNSFORELDRE: Jamie Dornan og kona Amelia Warner har fått sin tredje datter sammen. Foto: NTB Scanpix
TREBARNSFORELDRE: Jamie Dornan og kona Amelia Warner har fått sin tredje datter sammen. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I oktober begynte ryktene å svirre om at skuespiller og «Fifty Shades»-stjerne Jamie Dornan (36) skulle bli pappa for tredje gang. Kort tid senere viste han og kona frem en voksende mage på rød løper, før «A Private War»-premieren under filmfestivalen BFI London.

Nå, et halvt år senere, er familieforøkelsen et faktum. Det avslørte skuespillerens kone, Amelia Warner (36), selv på Instagram søndag kveld.

- Så stolt av disse tre fantastiske jentene, og det er en glede å få være moren deres. Føler meg ekstremt heldig i dag, skriver hun til et bilde av tre små barnesko i anledning den britiske morsdagen.

I kommentarfeltet renner lykkeønskninger og gratulasjoner inn og bildet har i skrivende stund fått over 20 000 likerklikk.

Jamie på sin side har foreløpig ikke uttalt seg om den glade nyheten.

Åpen om papparollen

Paret møttes på en fest i Los Angeles i 2010, noe Jamie kaller et aha-øyeblikk. Han visste nemlig med en gang at han kom til å gifte seg med henne, noe de også gjorde - i 2013.

Syv måneder senere ble datteren Dulcie født.

- Jeg håper jeg er en god pappa. Det er den mest fantastiske tingen i verden å bli far. Det forandret livene våre totalt, men bare på en positiv måte.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer