KOMPLEKSER: Jamie Dornan innrømmer at han alltid har følt seg tynn og liten og har selvtillitsproblemer som alle andre.  Foto: Jonathan Hordle/REX/All Over Press
KOMPLEKSER: Jamie Dornan innrømmer at han alltid har følt seg tynn og liten og har selvtillitsproblemer som alle andre. Foto: Jonathan Hordle/REX/All Over PressVis mer

«Fifty Shades of Grey»-kjekkasen er ikke fornøyd med utseendet

Kjekkasen Jamie Dornan fra «Fifty Shades of Grey» har alltid slitt med dårlig selvtillit.

SEOGHØR.NO: Fredag har filmversjonen av «Fifty Shades of Grey» norsk kinopremiere.

Kjekkasen Jamie Dornan (32) spiller hovedrollen som Christian Grey, milliardæren som innleder et hett S&M-forhold med unge og uskyldige Anastasia Steele som spilles av Dekota Johnson (25).

I den erotiske filmen er det ikke mangel på nakenhet, men fremdeles innrømmer Dornan at han ikke oser av selvtillit når han tar av seg tøyet.

- Jeg slet med ting som barn. Følte meg alltid tynn og liten, og selv om jeg nå er 32 år har ikke det forandret seg, sier han ifølge Daily Mail.

HETT PÅ SKJERMEN: Jamie Dornan spiller mot Dakota Johnson i filmen som har premiere på fredag.  Foto: Gregory Pace/BEI/REX/All Over Press
HETT PÅ SKJERMEN: Jamie Dornan spiller mot Dakota Johnson i filmen som har premiere på fredag. Foto: Gregory Pace/BEI/REX/All Over Press Vis mer

Den irske skuespilleren er tidligere kjent for rollen i TV-serien «Once Upon a Time», men har også en karriere som modell bak seg.

- Uansett hvor mange ganger jeg blir filmet avkledd og får komplimenter for det, tenker jeg fremdeles de samme usikre tankene. Jeg kommer aldri til å bli fornøyd med utseendet, innrømmer han. 

Kommer flere filmer

Den mye omtalte filmen er basert på boktriologien med samme navn, og skuespillerne skal allerede før kinopremieren ha skrevet kontrakt for oppfølgere.

- Jeg håper ikke rollen min som Christian Grey vil gjøre det vanskelig for meg å få andre filmroller, røper han ifølge US Weekly.

- Jeg er takknemlig for at folk syns jeg passer rollen, men jeg ønsker å spille en rolle som utvikler seg i de neste filmene.

DRØYE SCENER: - Jeg følte jeg måtte beklage meg til Dekota på forhånd av sexscenene, sier Dornan ifølge magasinet Notebook.  Foto: insight media/All Over Press
DRØYE SCENER: - Jeg følte jeg måtte beklage meg til Dekota på forhånd av sexscenene, sier Dornan ifølge magasinet Notebook. Foto: insight media/All Over Press Vis mer

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.