Fiennes i flysex-skandale

Fulgte etter flyvertinne inn på do.

OOPS!: Ralph Fiennes fulgte etter en flyvertinne inn på do. Det var ikke populært... Foto: All Over Press
OOPS!: Ralph Fiennes fulgte etter en flyvertinne inn på do. Det var ikke populært... Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Fiennes i farta!

 

SEHER.NO: Den britiske skuespilleren Ralph Fiennes (44) er i hardt vær, etter at han skal ha fulgt etter en flyvertinne inn på toalettet.

 

Hendelsen fant ifølge nyhetsbyrået Wenn sted på en Quantas-flygning fra Australia til India forrige måned.

 

”Den engelske pasienten”-stjernen skal ha blitt svært betatt av den 38-årig flyvertinnen Lisa Robertson og fulgte etter henne inn på det trange toalettet.Men det ble ikke noe lystig møte for Robertson. Hun risikerer nå å miste jobben, etter at kolleger så paret forlate doen kort tid etter hverandre...


LES OGSÅ: Anna Nicole begraves ved siden av idolet.

 

Flyvertinnen hevder imidlertid bestemt at hun avviste den tidligere Oscar-nominerte skuespillerens  tilnærmelser.

 

- Mens jeg snakket med Mr Fiennes i pausen min, fortalte jeg at jeg måtte på do. Jeg gikk til et toalett i nærheten og gikk inn, han fulgte etter meg og gikk inn på det samme toalettet, forklarer hun til Sunday Times.


LÆRER ALDRI: Skandaleåret 2006

 

- Jeg sa til ham at dette var upassende og ba ham om å gå. Mr Fiennes ble amorøs mot meg, og etter en liten stund fikk jeg overtalt ham til å forlate toalettet – noe han gjorde. Jeg forlot toalettet kort tid etterpå.

 

Det er ikke første gang Fiennes er involvert i en pikant sak. I fjor ble det slutt med kjæresten gjennom mange år, Francesca Annis, etter at han ble tatt med buksene nede med den rumenske sangerinnen Cornelia Crisan.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer