OOPS!: Ralph Fiennes fulgte etter en flyvertinne inn på do. Det var ikke populært... Foto: All Over Press
OOPS!: Ralph Fiennes fulgte etter en flyvertinne inn på do. Det var ikke populært... Foto: All Over PressVis mer

Fiennes i flysex-skandale

Fulgte etter flyvertinne inn på do.

Fiennes i farta!

 

SEHER.NO: Den britiske skuespilleren Ralph Fiennes (44) er i hardt vær, etter at han skal ha fulgt etter en flyvertinne inn på toalettet.

 

Hendelsen fant ifølge nyhetsbyrået Wenn sted på en Quantas-flygning fra Australia til India forrige måned.

 

”Den engelske pasienten”-stjernen skal ha blitt svært betatt av den 38-årig flyvertinnen Lisa Robertson og fulgte etter henne inn på det trange toalettet.Men det ble ikke noe lystig møte for Robertson. Hun risikerer nå å miste jobben, etter at kolleger så paret forlate doen kort tid etter hverandre...


LES OGSÅ: Anna Nicole begraves ved siden av idolet.

 

Flyvertinnen hevder imidlertid bestemt at hun avviste den tidligere Oscar-nominerte skuespillerens  tilnærmelser.

 

- Mens jeg snakket med Mr Fiennes i pausen min, fortalte jeg at jeg måtte på do. Jeg gikk til et toalett i nærheten og gikk inn, han fulgte etter meg og gikk inn på det samme toalettet, forklarer hun til Sunday Times.


LÆRER ALDRI: Skandaleåret 2006

 

- Jeg sa til ham at dette var upassende og ba ham om å gå. Mr Fiennes ble amorøs mot meg, og etter en liten stund fikk jeg overtalt ham til å forlate toalettet – noe han gjorde. Jeg forlot toalettet kort tid etterpå.

 

Det er ikke første gang Fiennes er involvert i en pikant sak. I fjor ble det slutt med kjæresten gjennom mange år, Francesca Annis, etter at han ble tatt med buksene nede med den rumenske sangerinnen Cornelia Crisan.