FØR/ETTER: Slik så Katona ut før og etter fettsugingen sist. Nå ønsker hun å gjøre det samme for å redde ekteskapet. Foto: All Over Press
FØR/ETTER: Slik så Katona ut før og etter fettsugingen sist. Nå ønsker hun å gjøre det samme for å redde ekteskapet. Foto: All Over PressVis mer

Fettsuger seg for å beholde mannen

- Han kalte henne "fett-berg".

SEHER.NO: Nylig fortvilet Kerry Katona (28) over den dramatiske vektøkningen hun hadde gått gjennom på åtte uker.

- Jeg har lagt på meg 12 kilo, kanskje mer. Jeg vet ikke hvordan det har skjedd. Jeg er så feit! sa hun i et intervju med OK! Magazine.

I fjor brukte den tidligere "Atomic Kitten"-stjernen svimlende 150.000 kroner på skjønnhetsoperasjoner, for å få kroppen til å se ut som den en gang var.

Men på noen måneder raste hun opp i vekt igjen. Det har fått ektemannen Mark Croft (38) til å blant annet feste med strippere på Mallorca, og kalle kona for "fett-berg".

Ifølge News of the World tror nå Katona at den eneste måten å beholde ektemannen på, er å fettsuge seg på nytt.

- Vi er alle engstelige for henne. Hun tror inne i hodet sitt at å suge ut fettet er den eneste raske veien å løse problemene på, fordi det tok henne fra størrelse 16 til størrelse seks i fjor, sa en kilde til avisen.

- Men vi husker jo hva som skjedde den gang. Hun trøstespiste som en hest og la på seg all vekten igjen.

Paret har brutt tre ganger i år allerede, men har funnet tilbake til hverandre kort tid etter. Nå har Katona lagt gifteringen på hylla for en stund.

- Kerry har tatt av seg gifteringen inntil de løser problemene i forholdet deres.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: - Jeg er så feit!