Fetet seg opp ti kilo for å lure alle

Ståle Bjørnvågs plan tok over to måneder å gjennomføre.

BLE TJUKKERE: - Det var ikke så vanskelig, det er bare å «trøkke» i seg karbohydrater og fett det, samtidig som man holder seg i ro, sier Ståle Bjørnvåg om vektøkningen. Her er han avbildet sammen med kona, Siv Annie Bjørnvåg. Foto: TV 2
BLE TJUKKERE: - Det var ikke så vanskelig, det er bare å «trøkke» i seg karbohydrater og fett det, samtidig som man holder seg i ro, sier Ståle Bjørnvåg om vektøkningen. Her er han avbildet sammen med kona, Siv Annie Bjørnvåg. Foto: TV 2 Vis mer
SEHER.NO: Tidligere denne uka skrev Seher.no at «Farmen»-deltageren Hanne Linnesholm (23) gikk opp hele åtte kilo gjennom sin deltagelse i TV 2-programmet. Nå kan Seher.no avsløre at mannen som kanskje har fått mest oppmerksomhet av alle på gården i Telemark, Ståle Bjørnvåg (40), gikk opp enda mer.

Men det var i månedene før innspillingen startet.

- Jeg fetet meg opp cirka ti kilo, ja. Det var ikke så vanskelig, det er bare å «trøkke» i seg karbohydrater og fett det, samtidig som man holder seg i ro, sier Bjørnvåg til Seher.no.

Det er ingen hemmelighet at mattilførselen ikke alltid er like stor og variert når man er med i «Farmen». Det var også bakgrunnen for at Ståle, som så langt har vekket negative reaksjoner blant flere av de andre deltagerne for sin væremåte, valgte å legge på seg.

- Jeg brukte cirka to og en halv måned. I en del av klippene man ser på TV viser det seg at jeg ikke spiser grøt og slikt, dermed fikk jeg gitt inntrykk av at jeg var svakere enn jeg virkelig var. Sannheten er at jeg kunne levd i ti uker med dårlig tilgang på mat, forteller han.

Da 40-åringen kom hjem fra Storøy, der innspillingen fant sted, veide Ståle nøyaktig det samme han gjorde før han begynte å fete seg opp.

- Jeg gikk ned ti kilo gjennom deltagelsen i «Farmen», ja, sier han til Seher.no.

I mandagens episode fikk TV-seerne se at Morten Emil Bergan ble valgt til storbonde. Torsdag blir det klart hvem som blir denne ukas førstekjempe.

«Farmen» sendes på TV 2 mandag og torsdag klokka 20.00, samt lørdag klokka 21.40. Se Seher.nos TV-guide her. 

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Eksploderte da TV-kamaeraene var slått av