Truls Svendsen:

- Feteste jeg har opplevd

TV-profilen skryter stort av sin nye hverdag.

TOBARNSFORELDRE: Truls Svendsen og kjæresten Charlotte Hvide Smith ble i 2020 foreldre til to. Foto: Morten Eik / Se og Hør
TOBARNSFORELDRE: Truls Svendsen og kjæresten Charlotte Hvide Smith ble i 2020 foreldre til to. Foto: Morten Eik / Se og Hør Vis mer
Publisert

I desember 2020 ble Truls Svendsen (50) og kjæresten Charlotte Hvide Smith tobarnsforeldre, da datteren Annie kom til verden. Nummer to kom dermed bare halvannet år etter at datteren Eva (3) ble født i 2019.

De siste årene har med andre ord bydd på alt et småbarnsliv innebærer - og skal vi tro Svendsen selv har det vært «trøkk».

Til tross for det legger ikke «Truls à la Helstrøm»-profilen skjul på at han elsker familietilværelsen.

Har selvtillit

50-åringen gjestet søndag podkasten «Søndagsbrunsj med Thomas Numme». Der omtaler Svendsen seg som «en bra far». Han er ikke i tvil om hva han mener om å ha fått to døtre i livet sitt.

- Jeg elsker det jo. Jeg tror det er det feteste jeg har opplevd noen gang, å få barn, sier han.

Svendsen legger ikke skjul på at han har fått opplevd mye opp gjennom årene, blant annet gjennom en rekke TV-programmer og som komiker. Det å bli far er likevel øverst på listen.

- Plutselig kommer det to jenter og topper alt. Det synes jeg er så fett. Så jeg elsker den rollen, konstaterer han.

Tar «nattevaktene»

Kjæresten Charlotte Smith har vært åpen om at hun har levd med utfordringer etter de to fødslene. Hun har blant annet slitt med delte magemuskler, en tilstand som på fagspråket kalles diastasis recti.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.