Truls Svendsen:

- Feteste jeg har opplevd

TV-profilen skryter stort av sin nye hverdag.

TOBARNSFORELDRE: Truls Svendsen og kjæresten Charlotte Hvide Smith ble i 2020 foreldre til to. Foto: Morten Eik / Se og Hør
TOBARNSFORELDRE: Truls Svendsen og kjæresten Charlotte Hvide Smith ble i 2020 foreldre til to. Foto: Morten Eik / Se og Hør Vis mer
Publisert

I desember 2020 ble Truls Svendsen (50) og kjæresten Charlotte Hvide Smith tobarnsforeldre, da datteren Annie kom til verden. Nummer to kom dermed bare halvannet år etter at datteren Eva (3) ble født i 2019.

De siste årene har med andre ord bydd på alt et småbarnsliv innebærer - og skal vi tro Svendsen selv har det vært «trøkk».

Til tross for det legger ikke «Truls à la Helstrøm»-profilen skjul på at han elsker familietilværelsen.

FÅR KJEFT: Eyvind Hellstrøm ble oppgitt på Truls Svendsen da han klarte å skade seg på kjøkkenet i TV 2-programmet «Truls á la Hellstrøms Bistro». Video: TV 2 Vis mer

Har selvtillit

50-åringen gjestet søndag podkasten «Søndagsbrunsj med Thomas Numme». Der omtaler Svendsen seg som «en bra far». Han er ikke i tvil om hva han mener om å ha fått to døtre i livet sitt.

- Jeg elsker det jo. Jeg tror det er det feteste jeg har opplevd noen gang, å få barn, sier han.

Svendsen legger ikke skjul på at han har fått opplevd mye opp gjennom årene, blant annet gjennom en rekke TV-programmer og som komiker. Det å bli far er likevel øverst på listen.

- Plutselig kommer det to jenter og topper alt. Det synes jeg er så fett. Så jeg elsker den rollen, konstaterer han.

TERAPI: Truls Svendsen ble satt ut da han og Eyvind Hellstrøm gikk til terapi for å pleie vennskapet i den nye sesongen av «Truls ala Hellstrøm». Video: TV 2 Vis mer

Tar «nattevaktene»

Kjæresten Charlotte Smith har vært åpen om at hun har levd med utfordringer etter de to fødslene. Hun har blant annet slitt med delte magemuskler, en tilstand som på fagspråket kalles diastasis recti.

I mai i fjor fortalte Smith at hun av den grunn ventet på en operasjon. Den er ifølge Svendsen nå gjennomført. I kjølvannet av helseutfordringene bestemte han seg også for å ta litt ekstra ansvar.

- I og med hun fødte to barn... Jeg reiste en del med Eivind Helstrøm og hun var mye alene med dem. Det tærte nok på, så nå har jeg i halvannet år sovet med dem og tatt dem på natten, noe som gjør at hun har fått hentet seg inn, noe som var så sinnssykt fortjent, forteller han til Numme.

LUR: Mia Gundersen velger ordene sine med omhu da Hasse Hope nådeløst spør henne ut i «Nødt eller sannhet». Vis mer

Natteskiftene har vært verdt det. Han står nærmere døtrene sine, og føler seg vellykket som pappa.

- Det har vært utrolig trøkk. Antakelig ikke mer trøkk enn andre barnefamilier opplever, men likevel veldig trøkk. Men, jeg har fått det så igjen, forteller han.

Se og Hør har ikke lyktes i å få kommentar fra Truls Svendsen.

Fant endelig lykken

Det var i 2017 at Svendsen delte den gledelige nyheten om at han hadde fått seg kjæreste. To år senere fikk paret sin første datter, og siden har det bare ballet på seg for familien som nå består av fire.

TV-profilen har tidligere fortalt at han møtte kjæresten gjennom en felles venninne, da han var ute og spiste.

NØDT ELLER SANNHET: Det er på tide å gå inn i det rampete hjørnet. Deltakerne skjønner ingenting. Vis mer

- Vi satt og spiste. Plutselig kom venninnen hennes forbi - Charlotte. Vi hilste, og jeg merket at det var en bra greie med en gang. Det ble selvfølgelig ikke noe mer av bare den lunsjen, men så møttes vi flere ganger. En kveld vi var ute skjønte jeg at jeg likte henne, og jeg tror hun likte meg også, fortalte han da han gjestet podkasten til Ida Fladen.

LES OGSÅ: Var redd for å skremme datteren

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer