Hankø 20050720. Føling i fjæra-festivalen åpnet på Hankø onsdag kveld. På bildet Ari Behn og Harald Zwart som foretok den offisielle åpningen av festivalen.Foto: Bjørn Sigurdsøn / SCANPIX . Foto: SCANPIX
Hankø 20050720. Føling i fjæra-festivalen åpnet på Hankø onsdag kveld. På bildet Ari Behn og Harald Zwart som foretok den offisielle åpningen av festivalen.Foto: Bjørn Sigurdsøn / SCANPIX . Foto: SCANPIXVis mer

Festival på hotellskip

Harald Zwart vet å tenke annerledes. Nå blir det trolig fest i fjæra igjen!

SEHER.NO: Dersom alt går etter planen vil det likevel bli arrangert "Føling i fjæra"- festival på Hankø neste år.

Filmskaper Harald Zwart og de andre i festivalstyret vil nemlig legge et hotellskip i Hankø- sundet, skriver F-b.no.

Etter en konflikt mellom Comwell Hankø Hotell og styret, ble det ikke ble noen "Føling i fjæra"-festival sommeren 2006.

- Hotellets styre har etter en helhetsvurdering kommet frem til at selskapet ikke kan imøtekomme de krav som festivalledelsen stiller i det forelagte kontraktsforslaget, sa administrerende hotelldirektør Espen Normann til Seher.no i oktober.

LES MER: Furting i fjæra ...

Nå blir det andre boller: - Jeg kan bekrefte at vi arbeider med planer om å legge et hotellskip i Hankøsundet utenfor Yacht-klubben, sier lederen i festivalstyret Trond Pettersen til nettsiden.

Han forteller også at hotellskipet vil bli landfast ved hjelp av flytebrygger. Skipet skal kunne romme både artister og gjester, og i tillegg skal det arrangeres konserter om bord.

SE HER: Märtha og Ari bygger badeland på Hankø.

"Føling i fjæra" ble startet etter et intiativ fra forfatter Ari Behn og Harald Zwart i 2004.