- Festingen er ute av kontroll

Jessicas hemmelige sykehusopphold var mer alvorlig enn antatt.

SLITER: Jessica Simpson skal ha blitt alvorlig syk på grunn av for hard festing. (Bildet er tatt under en filminnspilling). Foto: All Over Press
SLITER: Jessica Simpson skal ha blitt alvorlig syk på grunn av for hard festing. (Bildet er tatt under en filminnspilling). Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
LOS ANGELES (Seher.no): I slutten av mars ble popstjernen Jessica Simpson (27) innlagt på Cedars-Sinai Medical Center i LA. Talsmannen hennes sa at artisten hadde blitt behandlet for en nyreinfeksjon, men det skal være langt fra hele sannheten, avslører en kilde til Star magazine.

Etter måneder med hard drikking og festing med kjæresten Tony Romo (27) skal kroppen hennes nemlig ha sagt stopp.
 
- Jessica var øm nederst i området hvor nyrene ligger. Det ble så ille at hun fikk nyrekramper noe som førte til en rask sykehusinnleggelse.

- Helseproblemene dukket opp etter flere kvelder på byen hvor hun drakk uforsvarlige mengder alkohol. Hun ble behandlet for en nyreinfeksjon, en blæreinfeksjon og urinveisinfeksjon, sier kilden til bladet.
 
Blondinen skal også ha spurt legene om de kunne gi henne en graviditetstest.
 
- Hun var et nervevrak der hun lå. Mensen hennes var tre uker for sen og hun var derfor overbevist om at hun var gravid. Hun følte seg veldig svak og redd, og var helt i oppløsning.
 
Etter skilsmissen fra Nick Lachey (34) i 2006 har Jessica datet en rekke menn, men det skal være etter at hun møtte den amerikanske fotballspilleren Tony Romo i november i fjor at festingen hennes virkelig tok av.
 
- Jess liker å ha det moro akkurat som alle andre på hennes alder, men i det siste har hun prøvd å holde følge med Tony og vennene hans, og da har det bare blitt litt for mye alkohol på henne.
 
- Hun pleide å drikke svært lite på grunn av alle kaloriene, men Tony og kompisene er vant til å feste hardt og jeg tror de regnet med at Jessica skulle holde deres tempo. Men hun er jo bare en tredjedel av vekten deres og har ikke sjans til å drikke like mye som dem, forteller en annen kilde. 

Forrige uke ble det kjent at Jessicas lillesøster Ashlee Simpson (23) og kjæresten Pete Wentz (28) har forlovet seg, og muligens også venter barn. I følge Star går det ikke like bra med Jessicas kjærlighetsliv. 
 
- Jeg tror faktisk Tony ser på forholdet deres som om at Jessica bare er "en venn med visse goder" i stedet for en ordentlig kjæreste. Bak ryggen hennes ler han av all oppmerksomheten de to får.
 
- Tonys foreldre, Ramiro og Joan, er heller ikke spesielt glade over forholdet deres. De mener at hun ødelegger sønnens image, sier en venn av paret. 

LES OGSÅ: Hun har den flotteste bakdelen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer