Festgjestene må signere kontrakt

Popstjernenes gjester får ikke lov til å ta bilder, film, blogge eller snakke om festene i popstjernes hjem.

SEOGHØR.NO: Mange fans har bekymret seg for den 19 år gamle popstjernen Justin Bieber, etter at han de siste månedene har blitt mer kjent for sin oppførsel privat enn det han gjør på scenen.

Det startet med at superstjernen kom altfor sent på scenen i England, som fikk fans til å rase. Deretter var det kaos da Biebers turnébuss holdt på å meie ned ville fans. Skandalene fortsatte med utskjelling av fotografer, en kollaps på scenen, sykehusbesøk og avlysning av konserter.

Og det var før han kom til Skandinavia. I Norge holdt popstjernen seg i skinnet, men både i Danmark og i Sverige oppsto det tvilsomme episoder rundt den unge artisten.

I lang tid har det også gått rykter om at Biebers hus i Calabasas blir brukt som et festlokalet. Mange har spekulert i om de ville festene også har inneholdt narkotika. Tidligere har det også kommet frem at Biebers gjester må signere en kontrakt før de går inn i huset og må legge fra seg mobiltelefonene ved inngangsdøren. Nå har kontrakten blitt offentliggjort.

Ifølge nettstedet TMZ.com må alle de inviterte gjestene signere en kontrakt som hindrer de i å snakke om festen og huset. De kan heller ikke viderefortelle hvem som var på festen og har ikke lov til å blogge, ta bilder, film eller lydopptak. Gjestene må også skrive under på at popstjernen ikke har noe som helst ansvar for de når de er inne i huset. Eventuelle uhell eller til og med dødsfall, som det står beskrevet i kontrakten, kan ikke klandres Justin.

Hvis noen skulle finne ut av at de alikevel vil fortelle omverdenen om hva som faktisk skjer bak Biebers lukkede dører, vil de automatisk, ifølge kontrakten, skylde popstjernen 30 millioner kroner. 

I kontrakten står det også at man på forhånd bør ta sine forhåndsregler om man faktisk skal delta på festen. Kontrakten advarer mot «aktiviteter som er potensiellt farlig og som man ikke skal delta i hvis man ikke er medisinsk frisk og godt trent».

- Hva skjer egentlig på Bieber-festene?, spør nettstedet. 

LES OGSÅ:   Fant narkotika i Biebers turnébuss