Festet videre mens Whitney lå død i etasjen over

Nå får arrangøren av kjendisfesten massiv kritikk.

Publisert
Sist oppdatert
Se flere bilder fra kjendisfesten nederst i artikkelen!

SEOGHØR.NO: Søndag stod verdens mest kjente popartister i kø for å hylle den avdøde sangerinnen Whitney Houston på Grammy-gallaen.

Men dagen før, samme dag som Whitney ble funnet død på Beverly Hilton Hotel i Los Angeles, var ikke stemningen like dyster.

Samtidig som avdøde Whitney fortsatt lå på rommet sitt, og datteren Bobbi Kristina satt i tårer utenfor, festet Britney Spears, Kim Kardashian, Tom Hanks og flere andre superkjendiser i bankettsalen på det samme hotellet.

Nektet å avlyse
Platemogulen Clive Davis, som arrangerte det eksklusive vorspielet til Grammy-festen, nektet nemlig å avlyse arrangementet etter at han hørte at Whitney var blitt funnet død i badekaret.

Det har fått flere til å reagere.

- Det er trist at kommersielle hensyn og kravet fra sponsorer kommer foran omtanken for en sårbar artist som Whitney Houston, sier Hollywoodprodusenten Edward Paige til FOX News.

En annen kilde, som vil være anonym, sier Davis, som kjente Houston godt, burde skamme seg over at festen gikk av stabelen.

- Dette var ikke et show som måtte fortsette. Det var en fest med musikk til.

Ble hjemme
Flere kjente personer, som Sharon og Kelly Osbourne og Miley Cyrus, valgte imidlertid selv å avlyse sine planlagte avtaler, av respekt for Whitney Houston.

- Jeg skal bare holde meg hjemme og høre på platene hennes, skrev Cyrus på sin Twitter-side.

Neil Portnow, som er president for Grammy-arrangøren National Recording Academy, forsvarer imidlertid avgjørelsen om å avholde vorspielet.

- Whitney ville at musikken skulle fortsette og hennes familie ba oss holde på, sier han til Fox News.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Whitney hadde hemmelig sønn

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer