Festet til klokken ti om morgenen

TV-profilen levde livet i Brasil.

FESTSTEMNING: Charlotte Thorsvedt beskriver nyttårsfeiringen på Copacabana i Rio de Janeiro som "en fyrverkerieksplosjon" overfor VG. Her fra nyttårferingen i byen i 2006.   Foto: Stella Pictures
FESTSTEMNING: Charlotte Thorsvedt beskriver nyttårsfeiringen på Copacabana i Rio de Janeiro som "en fyrverkerieksplosjon" overfor VG. Her fra nyttårferingen i byen i 2006. Foto: Stella Pictures Vis mer
SEHER.NO: Modellen, TV-fjeset og DJen Charlotte Thorstvedt (24) flyktet fra Norges vintermørke og til eksotiske Brasil før jul. Her tilbragte hun flere romantiske og opplevelsesrike uker sammen med kjæresten, Sven Renberg (29).

Men Thorstvedt var ikke bare på ferie. Som et steg på veien mot en mer internasjonal DJ-karriere spilte hun også på nattklubben Boox i Rio de Janeiro. Hun var imidlertid spent på om noen ville dukke opp, siden spillejobben var satt til 1. januar.

- Jeg gikk jo selv og la meg klokken ti om morgenen etter å ha feiret nyttårsaften med to millioner mennesker på Copacabana. Men det ble stappfullt og utrolig god stemning, forteller hun til VG.

Thorstvedt innrømmer at festing er en viktig del av DJ-jobben, siden man faktisk skal få folk til å danse. Likevel understreker hun at det er musikken som er aller viktigst.

- Man må virkelig ha en genuin lidenskap for musikken hvis man skal klare seg i DJ-yrket, sier hun.

Se bilder fra Thorstvedts Brasil-ferie på bloggen hennes.


Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ:  Frir til svenskene på Norges bekostning.