MÅTTE STØTTES: Katie Price var så beruset at hun flere ganger holdt på å kollapse etter hvert som drinkene ble mange. Foto: All Over Press
MÅTTE STØTTES: Katie Price var så beruset at hun flere ganger holdt på å kollapse etter hvert som drinkene ble mange. Foto: All Over PressVis mer

Festet så brunkremen rant

- Oppførselen hennes var fryktelig, sier vennene etter TV-stjernens 12-timers fyllekule.

SEHER.NO: Den britiske TV-stjernen og glamourmodellen Katie Price (31) - også kjent som Jordan - er kjent for sin ville festing.

Men natt til lørdag sjokkerte hun både nattklubb-gjester og sine egne venner med en 12-timers drikke-maraton, som gjorde henne så beruset at hun måtte støttes av en sikkerhetsvakt for ikke å kollapse på gaten.

- Oppførselen hennes var fryktelig, det virker som hun er i ferd må bryte sammen etter "I Am a Celebrity"-katastrofen. Hun trenger å hjelpe sier en venn av Price til The Sun.

Price lagde skandale da hun 23. november dumpet sin kjæreste Alex Reid på direktesendt TV, etter at hun trakk seg fra den britiske realityserien "I Am a Celebrity, Get Me Out Of Here".

Jordans halve døgn på fylla skal ifølge The Sun ha startet på luksushotellet Mayfair Hotel, før hun sammen med flere venner dro på en julefest i hjemmet til den tidligere Spice Girls-sangeren Geri Halliwell.

Rundt klokken 2 norsk tid forlot følget julefesten, og fortsatte drikkingen på rockeklubben i The Sanctum Soho Hotel.

- Hun virket temmelig full, sier et vitne til The Sun.

Men selv om Katie flere ganger holdt på å fulle, og etter hvert ble så medtatt at brunkremen hun hadde brukt tidligere på kvelden begynte å renne nedover beina hennes, vurderte hun ikke å begi seg hjemover til sine tre små barn Harvey (7), Junior (4) og Princess Tiaami (2).

Isteden satte hun kursen mot nattklubbene Movida og Jet Black - hvor hun ble fram til 9-tiden lørdag morgen norsk tid.

- Hun ser ikke ut til å bry seg om hva andre tenker om henne, sier den bekymrete vennen til The Sun.

Katie Price har foreløpig ikke kommentert nattens nattklubb-tur.

Vi belønner gode kjendistips! Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901!


LES OGSÅ: Jordan legger seg flat