Festet om kapp

P Diddy krevde at alle skulle kle av seg, mens Snoop Dogg delte ut nøkler til hotellrommet sitt.

GUTTA I RØYKEN: P Diddy og Snoop Dogg var nattens konger i kongens by. Foto: AP (fotomontasje)
GUTTA I RØYKEN: P Diddy og Snoop Dogg var nattens konger i kongens by. Foto: AP (fotomontasje) Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Nattens konger!

SEHER.NO (København): Det gikk mildt sagt en kule varmt da partyløvene P Diddy og Snoop Dogg for alvor begynte festen i København i natt. Etter at den "kjedelige" prisutdelingen var over, ble det sex, tjall og rikelig med damer for de to gutta.

- Nå skal vi ha sex, hele gjengen, hele natta! ropte P Diddy før han satte seg i bilen som tok ham til den eksklusive nattklubben Nasa. Kjøretøyet var for øvrig en Bentley Maybach, samme bil som Dronningen av Danmark kjører rundt i…

LES OGSÅ: Norsk Jonas er Diddys rumpe-stand in
LES OGSÅ: Stjernene digger Mira Craig

På Nasa ventet 200 prominente gjester, 120 håndplukkede fotomodeller og sekslitersflasker med Dom Perignon!

- Formfulle damer
- Kvinnene her har kropper som svarte damer - de er veldig formfulle og sunne. Jeg liker ikke tynne jenter, sa rapperen om de danske damene.

Blant de som festet med P Diddy var Justin Timberlake, kveldens vert og vinner av to priser, kjæresten Cameron Diaz, Pharrell, Nelly Furtado, Rhianna, Moby, Keane og James Bond, eller Daniel Craig om du vil.

BILDESPESIAL: Se bilder fra den røde løperen!
BILDESPESIAL: Se alt fra MTV-festen!

Prins Fredrik av Danmark var selvfølgelig på plass, i likhet med Mads Mikkelsen og Helena Christensen.

Aylar på fest
Ifølge TV 2s underholdningssider på nett var også den norske eksglamour-modellen Aylar på festen.

Deres vert for natten var klar i sin oppfordring til gjestene:

- Kle av dere! Alle sammen! ropte P Diddy.

Delte ut romnøkler
En av de som ditcha Diddy, var Snoop Dogg. Han hadde sitt eget, heidundranes party på trendstedet Oil. Her holdt rapperen hoff med en armada av pene jenter.

På forhånd hadde han fått sine medarbeidere til å kopiere opp 25 nøkler til hans hotellrom. Disse ble delt ut til de aller hotteste jentene i løpet av natta...

Ifølge The Mirror satt Snoop og rullet hamp-sigaretter og rappet en sang om hvilken "ho" han ville "f***" med en sirkel av jenter rundt seg!

Etterhvert kom også kronprins Fredrik til Snoops fest, der han foruten Snoop og damene traff Metallica-trommis Lars Ulrich.

Krevde ny maling
Den eksentriske rappreren hadde på forhånd skapt hodebry for eierne av Oil - da han på formiddagen krevde at klubben måtte males om til hans nachspiel. Snopp likte ikke fargene på stedet, og la 150.000 kroner på bordet for å få dekket veggene i blått.

Fredag morgen, bare noen timer etter at rullingssneipene var feid opp og den røde løperen rullet inn, var malere i gang med å dekorere klubben i sine opprinnelige farger.

MTV får kjeft
Og det offisielle nachspielet, arrangert av MTV? Vel, der var det ingen av betydning. Nattens konger i kongens by var definitivt P Diddy og Snoop Dogg.

PS! Danske medier slakter gårsdagens prisutdeling: Dårlig organisering, lange pauser, kjedelige konfransierer og dårlig lyd er dommen fra blant andre Ekstrabladet og B.T.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer