Festet med unge modeller

Mens Demi Moore ble lagt inn til avrusning i Los Angeles, festet Ashton Kutcher natten lang i Brasil.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Det tøffe bruddet fra Ashton Kutcher (34) har vært svært tungt for Demi Moore (49). Hun har slitt med spiseforstyrrelser, sorg og rusmisbruk og alt toppet seg 25. januar, da stjernen falt sammen og ble lagt inn på en ukjent avrusningsklinikk.

Eks-mannen Bruce Willis og barna Rumer (23), Scout og Tallulah (18) skal være svært bekymret for Demi, men eksen Ashton Kutcher festet natten lang i Brasil. «Punked»-stjernen landet i Brasil noen få dager før Moores sammenbrudd og la ut bilder av seg selv der han drikker fra kokosnøtter og «surfer» i gatene etter en regnskur.

Ashton har blitt observert med flere ukjent damer etter bruddet fra Demi, og i Brasil skal han ha festet med flere unge modeller. Han koste seg også på moteshow og i byens mange nattklubber.

Det var utenfor en av klubbene at reportere fra TMZ konfronterte Ashton med nyheten om Demi, noe stjernen nektet å kommentere.

Kutcher og Demis ekteskap tok slutt i fjor etter at Ashton ble avslørt som utro.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Demi droppet datterens 18-årsdag  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer