Festet med tenåringene

Mens mange av hans jevnaldrende ser fram til en rolig kveld med familien, dro 69-årige Jack Nicholson på byen med tenåringsbarna.

STOLT FAR: Jack hadde ingen problemer med å henge på tempoet til datteren Lorraine og sønnen Raymond. Foto: All Over Press
STOLT FAR: Jack hadde ingen problemer med å henge på tempoet til datteren Lorraine og sønnen Raymond. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Sprek!

"Ondskapens hotell"-stjernen dro frem sitt velkjente ulveglis da han gikk ut med sønnen Raymond (14) og datteren Lorraine (16) i New York.

De to tenåringene er resultatet av Jacks tidligere forhold til den amerikanske skuespilleren Rebecca Broussard (43). I tillegg har han tre eldre barn med tre forskjellige damer !

Men selv om han har nådd pensjonsalderen for lenge siden, kan det fort bli flere barn på den populære skuespilleren. Han nekter nemlig å slutte med festlivet !

- Jeg tar bare Viagra når jeg er sammen med mer enn en kvinne, er et av hans udødelige sitater.

Men med et honorar på over 60 millioner kroner per film, har han nok råd til å betale barnebidrag...

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer