Kourtney Kardashian

Festet med Scott etter det ferske bruddet

Kourtneys søster drømmer tilsynelatende om en romantisk gjenforening.

NYSINGEL: Realitystjernen Kourtney Kardashian ble nettopp singel, men ser ut til å ta bruddet med slående ro. Foto: NTB scanpix
NYSINGEL: Realitystjernen Kourtney Kardashian ble nettopp singel, men ser ut til å ta bruddet med slående ro. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

Etter et halvannen år langt forhold, tok romansen mellom realitystjernen Kourtney Kardashian (39) og 14 år yngre Younes Bendjima (25) slutt denne uken.

Det skal ha vært trebarnsmoren som avsluttet forholdet, og de siste dagene har det kommet frem at hennes berømte søstre, Kim (37) og Khloé (34) tilsynelatende er fornøyde med beslutningen.

Dette klarte heller ikke sistnevnte å skjule da deres yngste søster, Kylie Jenner, feiret 21-årsdagen sin torsdag kveld.

På Instagram-stories delte Khloé nemlig en kort video av Kourtney som sitter ved siden av eksen, Scott Disick (35), med teksten «A girl can dream».

Det er usikkert hva 34-åringen mener med den kryptiske beskjeden, men ifølge Metro er fansen overbevist om at Khloé drømmer om at storesøsteren skal finne tilbake til eksen, som for øvrig også er faren til Kourtneys tre barn, Mason (8), Penelope (6) og Reign (3).

Saken fortsetter nedenfor.

- Kommer aldri til å bli sammen igjen

Ifølge nettstedet var Kourtney og Scott nærmest uatskillelige i bursdagsfesten - dagen etter at flere kilder hevdet overfor E! News at 35-åringen er glad for at eksen er singel igjen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer