Kourtney Kardashian

Festet med Scott etter det ferske bruddet

Kourtneys søster drømmer tilsynelatende om en romantisk gjenforening.

NYSINGEL: Realitystjernen Kourtney Kardashian ble nettopp singel, men ser ut til å ta bruddet med slående ro. Foto: NTB scanpix
NYSINGEL: Realitystjernen Kourtney Kardashian ble nettopp singel, men ser ut til å ta bruddet med slående ro. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

Etter et halvannen år langt forhold, tok romansen mellom realitystjernen Kourtney Kardashian (39) og 14 år yngre Younes Bendjima (25) slutt denne uken.

Det skal ha vært trebarnsmoren som avsluttet forholdet, og de siste dagene har det kommet frem at hennes berømte søstre, Kim (37) og Khloé (34) tilsynelatende er fornøyde med beslutningen.

Dette klarte heller ikke sistnevnte å skjule da deres yngste søster, Kylie Jenner, feiret 21-årsdagen sin torsdag kveld.

På Instagram-stories delte Khloé nemlig en kort video av Kourtney som sitter ved siden av eksen, Scott Disick (35), med teksten «A girl can dream».

Det er usikkert hva 34-åringen mener med den kryptiske beskjeden, men ifølge Metro er fansen overbevist om at Khloé drømmer om at storesøsteren skal finne tilbake til eksen, som for øvrig også er faren til Kourtneys tre barn, Mason (8), Penelope (6) og Reign (3).

Saken fortsetter nedenfor.

TATT PÅ FERSKEN: Khloé Kardashian klarte ikke å dy seg da hun så at de to eksene Scott og Kourtney satt side om side på bursdagsfest. Foto: Skjermdump / Instagram
TATT PÅ FERSKEN: Khloé Kardashian klarte ikke å dy seg da hun så at de to eksene Scott og Kourtney satt side om side på bursdagsfest. Foto: Skjermdump / Instagram Vis mer

- Kommer aldri til å bli sammen igjen

Ifølge nettstedet var Kourtney og Scott nærmest uatskillelige i bursdagsfesten - dagen etter at flere kilder hevdet overfor E! News at 35-åringen er glad for at eksen er singel igjen.

- Scott er veldig glad for at Kourtney har kuttet ut Younes. Selv om han selv er lykkelig i sitt forhold, har han aldri likt forholdet til Younes og Kourtney, sier kilden.

39-åringen skal imidlertid føle seg fullstendig ferdig med Scott.

- Kourtney kommer aldri til å bli sammen med Scott igjen. Hun er glad for at han har det bra og at han tilbringer tid med barna. Hun er fornøyd med samarbeidet de har, men det er det, sier en kilde til People.

Saken fortsetter nedenfor.

HAR TRE BARN SAMMEN: Ekskjærestene Scott Disick og Kourtney Kardashian har barna Mason (t.h), Penelope og Reign sammen. Foto: NTB scanpix
HAR TRE BARN SAMMEN: Ekskjærestene Scott Disick og Kourtney Kardashian har barna Mason (t.h), Penelope og Reign sammen. Foto: NTB scanpix Vis mer

Brudd etter «guttetur»

Det var tirsdag kveld nyheten om at Kourtney og Younes hadde gått hver til sitt spredte seg som ild i tørt gress i mediene.

Nyheten kom rett etter at flere bilder avslørte Younes i het flørt med en annen jente, nærmere bestemt Justin Biebers (24) ekskjæreste Jordan Ozuna (28), på det som i utgangspunktet skulle være en guttetur til Mexico.

Selv om bruddet mellom dem skal ha vært stygt, skal trebarnsmoren ha tatt det hele med slående ro.

Ifølge en kilde People har snakket med, planla Kourtney aldri en fremtid med 25-åringen.

- Younes var alltid ment å være en rebound. Men nå, etter bildene fra Mexico, kommer de definitivt ikke til å gå tilbake til hverandre igjen, uttaler en kilde til nettstedet.

Saken fortsetter nedenfor.

GIKK HVER TIL SITT: Kourtney Kardashian og 25 år gamle Younes brøt med hverandre denne uken, etter halvannet år som kjærester. Foto: NTB scanpix
GIKK HVER TIL SITT: Kourtney Kardashian og 25 år gamle Younes brøt med hverandre denne uken, etter halvannet år som kjærester. Foto: NTB scanpix Vis mer

«Keeping Up with the Kardashians»-stjernen hadde nemlig kommet ut av et svært turbulent forhold med Scott Disick etter nærmere ti år sammen da hun møtte Younes.

Scott og Kourtney gikk hver til sitt sommeren 2015.

Årsaken til bruddet var Disicks festglade livsstil. Han har vært inn og ut av avrusing flere ganger, og i 2014 festet han så hardt at han ble lagt inn på sykehus med alkoholforgiftning.

- All festingen hans har fått henne til å ta det vanskelige valget, sa en kilde til Us Weekly da bruddet ble et faktum.

Selv om Scott i dag er sammen med modellen Sofia Richie (19), har han ikke lagt skjul på at han har slitt med å komme seg over moren til hans tre barn.

- Det føles som om jeg aldri vil komme over henne. Hun er mitt livs kjærlighet. Jeg prøver å gjøre alt for å være der for henne, men hun viser aldri noen som helst takknemlighet over noe av det.

- Jeg innser definitivt at mye av det som har skjedd er min feil og jeg tar gledelig ansvar for det. Jeg håper bare at hun en dag forstår at jeg aldri ønsker å være sammen med noen andre enn henne, sa han i en tidligere episode av Kardashian-familiens populære realityserie.

LES OGSÅ: Forklarer årsaken til dette bildet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer