TRIO: John Fredriksens tvillingdøtre Kathrine og Cecilie var selskrevne gjester da milliarderen holdt sitt årlige julebord på Theatercafeen i Oslo fredag kveld. De har god tone med Fredriksens kjæreste Cathrine Erichsen (t.v.) Foto: Andreas Fadum
TRIO: John Fredriksens tvillingdøtre Kathrine og Cecilie var selskrevne gjester da milliarderen holdt sitt årlige julebord på Theatercafeen i Oslo fredag kveld. De har god tone med Fredriksens kjæreste Cathrine Erichsen (t.v.) Foto: Andreas Fadum Vis mer

Festet med pappas kjæreste

Fredriksen-døtrene var på plass under milliardær-farens tradisjonsrike julebord på Theatercafeen i Oslo.

Publisert

SEOGHØR.NO: Fredag kveld ble finanstopp John Fredriksens (70) årlige julebord avholdt på ærverdige Theatercafeen i Oslo - hvor Fredriksen har sitt eget stambord.

Blant gjestene var både milliardær Bjørn Rune Gjelsten (58), tidligere administrerende direktør ved Rikshospitalet Jan Vincents Johannessen (67) og aksjemegler Jan Petter Sissener (59).

Men mest oppmerksomhet fikk Fredriksens tvillingdøtre Kathrine og Cecilie Astrup Fredriksen (31) - som poserte velvillig for fotografene utenfor Theatercafeen. Også Fredriksens anerkjente galopptrener-kjæreste Cathrine Erichsen (44) var med på festlighetene.

STILLER OPP: Kathrine Astrup Fredriksen er direktør i Frontline Ltd. og Golar LNG Limited, og arving til Fredriksen-imperiet. Her på vei inn til Theatercafeen i Oslo, for å delta på farens årlige julebord.
STILLER OPP: Kathrine Astrup Fredriksen er direktør i Frontline Ltd. og Golar LNG Limited, og arving til Fredriksen-imperiet. Her på vei inn til Theatercafeen i Oslo, for å delta på farens årlige julebord. Vis mer

Hun lot seg fotografere side om side med Kathrine og Cecilie.

John Fredriksen på sin side valgte å holde seg inne på Theatercafeen hele kvelden - hvor blant annet Kristian Valen (40) sto for underholdningen.

Nekter å flytte hjem

I et intervju med Dagens Næringsliv som sto på trykk fredag fortalte Fredriksen, som de siste 28 årene har vært bosatt i London og på Kypros, at han nok aldri kommer til å flytte tilbake til Norge.

- Det hadde vært hyggelig før jeg går i graven, men jeg ser ikke den muligheten dessverre, sier Fredriksen til Dagens Næringsliv.

Det var Se og Hør som i 2012 avslørte at finanstoppen hadde funnet lykken med den 26 år yngre galopptreneren, og Erichsen la ikke skjul overfor bladet hvor forelsket hun er i Fredriksen:

– Han er et snilt og godt menneske, en god samtalepartner og forstår
 alt. Jeg trenger nesten aldri fullføre setningene fordi han vet hva jeg mener. Og så har han god humor med glimt i øyet. I tillegg synes jeg han er en flott og tøff mann!

Både Kathrine og Cecilie har fulgt i pappas finansfotspor, og har blant annet flere styreverv i selskapene i farens imperium.

FLOTT PAR: John Fredriksen fant i 2012 lykken med galopptreneren Cathrine Erichsen. Her er paret fotografert på jubileumfest på den eksklusive restaurant Nodee i Oslo i 2013. Foto: Andreas Fadum
FLOTT PAR: John Fredriksen fant i 2012 lykken med galopptreneren Cathrine Erichsen. Her er paret fotografert på jubileumfest på den eksklusive restaurant Nodee i Oslo i 2013. Foto: Andreas Fadum Vis mer

LES OGSÅ: John Fredriksen er Storbritannias fjerde rikeste

 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer