Festet med Mike Tyson

Det manglet ikke på kjendiser da Janet Jackson lanserte sitt nye album.

LATTER: "Jackass"-stjernen Steve O koste seg med de oppmøtte geishaene. Foto: Stella Pictures
LATTER: "Jackass"-stjernen Steve O koste seg med de oppmøtte geishaene. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEHER.NO: Lørdag lanserte nyslanke Janet Jackson (40) sitt 12. album,"20 Y.O", på kjendisklubben TAO i Las Vegas.

LES OGSÅ: Janets kjæreste kjærtegnet valkene hennes. Sjekk saken her.


Forruten en slange, et par smånakne geishaer og en frisk Steve O i bar overkropp, dukket store navn som Vin Diesel, Paris Hilton og Mike Tyson opp.


Janet debuterte med albumet "Janet Jackson" i 1982, og har siden dette hatt hits som "That's The Way Love Goes", "Again" og "Scream", som hun laget sammen med popbroren Michael Jackson (47).


Se bildene fra den kjendisspekkede lanseringen til høyre!


Janet Jacksons diskografi:


1. Janet Jackson (1982)
2. Dream Street (1984)
3. Control (1986)
4. Control: The Remixes (1987)
5. Janet Jackson's Rhythm Nation 1814 (1989)
6. Janet. (1993)
7. Janet. Remixed (1995)
8. Design of a Decade 1986/1996 (1995)
9. The Velvet Rope (1997)
10. All For You (2001)
11. Damita Jo (2004)
12. 20 Y.O. (2006)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer