Festet med Kardashians i Las Vegas

Nygifte John Arne Riise og kona Louise Angelica fikk seg en celeber festkveld i Syndens by.

FESTET MED REALITY-FIFFEN: John Arne Riise og kona Louise Angelica ankom Las Vegas på USAs nasjonaldag fredag - og begynte oppholdet med å feire 30-årsdagen til realitystjernen Khloé Kardashian (t.h).  Foto: John Arne Riise/ Instagram
FESTET MED REALITY-FIFFEN: John Arne Riise og kona Louise Angelica ankom Las Vegas på USAs nasjonaldag fredag - og begynte oppholdet med å feire 30-årsdagen til realitystjernen Khloé Kardashian (t.h). Foto: John Arne Riise/ Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: For en drøy måned siden giftet fotballstjernen John Arne Riise (33) seg med sin kjære Louise Angelica (23), fulgt av en romantisk bryllupsreise til Maldivene. 

Men dager med fest og glamour er ennå ikke over for det nygifte paret, som denne uken befant seg i Las Vegas.

Der endte de opp med å feire 30-årsdagen til realitystjernen Khloé Kardashian, som arrangerte en forsinket bursdagsfest på restauranten og nattklubben TAO Las Vegas.

Både John Arne og Louise Angelica postet «selfies» sammen med det celebre bursdagsbarnet på Instagram-profilene sine, og begge virket svært fornøyde med måten de hadde tilbragt sin første kveld i Syndens by.

«Kan ikke be om mer på ens første kveld i Vegas enn å feire Khloé Kardashians bursdag», skrev fotballspilleren til dette bildet:

«Selfie med bursdagsjenta», skrev Louise Angelica Riise til dette bildet av seg selv sammen med Khloé Kardashian i et strålende humør:

Til stede på bursdagsfeiringen var også rapperen French Montana (29), som angivelig er Khloés nye kjæreste. Mens hun var kledd i en sort glitrende, gjennomskinnelig kjole fra Michael Costello, var han iført et helhvitt antrekk.

Ifølge People har de to datet hverandre siden april, og han har nok noe av takken for 30-åringens strålende humør.

- Han er så morsom, så lettsindig og omgjengelig. Det er det jeg trenger akkurat nå. Det er gøy å være sammen med ham. Jeg liker at han alltid er glad. Smil smitter så lett, så det liker jeg, fortalte Khloé til People utenfor nattklubben.

I desember kom nyheten om at Khloé Kardashian ville skilles fra basketstjernen Lamar Odom (34) etter fire års ekteskap.

LES OGSÅ: Delte lettkledd bilde fra bryllupsreisen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer