Festet med «herr og fru Clooney»-drinker

George og Amal Clooney koste seg på enorm familiefest på luksushotell i England.

INTERNASJONALE: George Clooney har blant annet irske og tyske aner, mens Amal Alamuddin er britisk-libanesisk. Denne helgen feiret de bryllupet sitt for annen gang, sammen med en mengde av Amals familiemedlemmer som hadde reist til London fra fjernere strøk. Her er paret avbildet i Venezia for fire uker siden, der de giftet seg. Foto: Stella Pictures
INTERNASJONALE: George Clooney har blant annet irske og tyske aner, mens Amal Alamuddin er britisk-libanesisk. Denne helgen feiret de bryllupet sitt for annen gang, sammen med en mengde av Amals familiemedlemmer som hadde reist til London fra fjernere strøk. Her er paret avbildet i Venezia for fire uker siden, der de giftet seg. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Den siste helgen i september giftet George Clooney (53) og Amal Alamuddin (36) seg i Venezia, men paret ga seg ikke med den stjernespekkede bryllupshelgen.

Fire uker senere var det nemlig duket for nok en bryllupsfeiring!

Lørdag arrangerte foreldrene til Amal, Baria og Ramzi Alamuddin, en gigantisk familiefest på luksuriøse Danesfield House i Buckinghamshire utenfor London.

Over 200 venner og familiemedlemmer var invitert, skriver People. Slektninger av Amal, som nå har tatt ektemannens etternavn, hadde tatt turen fra Libanon, Saudi-Arabia og Bahrain.

CNNs London-korrespondent Hala Gorani, Libanons tidligere statsminister Saad Hariri, flere ministere og ambassadører fra ulike land i Midtøsten og kolleger av Amal i advokatfirmaet Doughty Street Chambers, var også blant gjestene. 

George sjarmerte svigerfamilien

Brudens far, Ramzi, ønsket gjestene velkommen og takket dem for å ha reist til London i anledning feiringen. Ifølge en av Peoples kilder introduserte han deretter brudgommen, som snakket spøkefullt til det store selskapet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer