Festet med Demi-kopi

Ashton Kutcher flørtet vilt med unge jenter i Berlin.

DRAMATISK BRUDD: Demi Moore og Ashton Kutcher var et av Hollywoods superpar før de gjorde det slutt i november.  Foto: All Over Press
DRAMATISK BRUDD: Demi Moore og Ashton Kutcher var et av Hollywoods superpar før de gjorde det slutt i november. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: I november ble det klart at superparet Ashton Kutcher (33) og Demi Moore (49) skal skilles.

Bruddet skal skyldes Kutchers appetitt på unge, vakre kvinner, og han skal ha hatt flere hete affærer før skilsmissen var et faktum.

Nylig var 33-åringen i Berlin, der han dro på byen med tre unge beundrere. Ifølge magasinet Us Weekly skal en av dem vært prikk lik Demi. Kanskje er ikke Kutcher helt kommet over sin flotte eks?

- De satt ved et åpent vindu og snakket, flørtet og drakk vin, sa en kilde til Us Weekly.


Rett før klokken fire dro filmstjernen fra festen sammen med Demi-kopien og hennes to venninner, og fortsatte festen et mer privat sted.

Demi Moore på sin siden har tatt bruddet svært tungt. Hun har nesten ingen sosial kontakt lenger og har nærmest sluttet å spise.

 

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Nekter å fjerne gifteringen  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer