Festet med Celina

Vi hadde aldri trodd at businesskvinnen Celina Midelfart og glamourmodellen Aylar kom til å feste på samme sted. Men på Turbotirsdagene kan alt skje.

JETSETT: Aylar benytter anledningen til å mingle med de hotte vestkantjentene på tirsdager. Foto: TVNorge
JETSETT: Aylar benytter anledningen til å mingle med de hotte vestkantjentene på tirsdager. Foto: TVNorge Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Odeon i Hedgehaugsveien er det som gjelder i sommer, i hvert fall hvis vi skal
tro VG. Til tross for at trendstedet i fjor ble stengt av Mattilsynet på grunn av kakkelakker og fluer på kjøkkenet (eller ”rehabilitering”, som stedet selv kalte det), svikter ikke de udødelige.

Helt siden de vasket og gjenåpnet stedet igjen på nyåret, har kjendisene sirklet rundt Odeons varmelamper som blodtørstige mygg.


Hver uke gjennom hele sommeren har stedet arrangeret ”Turbotirsdag”. Da er det sjampis opp til 18 000 kroner flaska, kalorifattig wok-blandinger og argentinsk biff som gjelder.

Tirsdag var de hotteste jentene i landet samlet atter en gang for å nyte sommeren i eksklusive omgivelser. Både Synnøve Skarbø (33), Vanessa Rudjord (30), Pia Tjelta (28), Celina Midelfart (33) og Aylar (22) drakk hvitvin og champagne under samme solparasoll, og selvsagt stakk Petter Stordalen (45) innom for å vise frem sin søte Gunhild Melhus (27).

Lyst til å teste ut Turbotirsdagene på Odeon?
Adressen er Hedgehaugsveien 34, 0352 Oslo.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer