Festet i kjole til 30.000

Men Brad Pitt fikk ikke være med på Angelinas store dag...

STRÅLTE: Angelina Jolie viste seg fra sin beste side under «Salt»-premieren i London mandag. Foto: Stella Pictures
STRÅLTE: Angelina Jolie viste seg fra sin beste side under «Salt»-premieren i London mandag. Foto: Stella Pictures Vis mer
SEHER.NO:  Angelina Jolie (35) har de siste årene vært mer kjent for sin raskt økende barneflokk enn prestasjonene som skuespiller, men nå satser hun på ny suksess med sin hovedrolle i actionfilmen «Salt»-

Da filmen - hvor Angelina spiller en CIA-agent som blir beskyldt for å være russisk spion - hadde premiere i London mandag - viste hun seg fra sin blideste side, og brukte lang tid på å hilse de mange tusen skuelystne som hadde møtt fram for å få et glimt av sitt idol.

Men det var ikke bare film-comebacket som som ga Angelina grunn til å smile. Skuespilleren fikk også mange beundrende blikk for sin vakre premierekjole i rosa og sølv.

Kjolen - som er designet av Amanda Wakeley - har ifølge Daily Mail en verdi på over 30 000 kroner.

Med seg på turen hadde Angelina sine to små tvillinger Vivienne Marcheline og Knox Leon (2), men samboeren Brad Pitt (46) dukket ikke opp.

Dette fikk straks rykter om problemer i forholder mellom de to superstjerner til å begynne å svirre igjen, men grunnen til Brads fravær skal ha vært langt mer uskyldig.

Ifølge Daily Mail er han travelt opptatt i USA med sitt eget filmprosjekt «Moneyball», i tillegg til at han er alenepappa for parets fire andre barn Maddox (9), Zahara (5), Pax (6) og Shiloh (4).

Men tiden fra hverandre blir neppe lang. I juli avslørte Angelina at hun aldri er mer enn tre dager borte fra samboeren.

Vi elsker hverandre virkelig, og vi nyter det. Vi finner alltid tid til ha kvalitetstid sammen, slik at vi beholder gnisten. Vi er alltid sammen, fordi vi planlegger rundt det. Vi er aldri mer enn tre dager fra hverandre, sa hun til Parade Magaxine.

«Salt» har norsk premiere 3. september.

Bli fan av Seher.no på Facebook her!

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ:
Slik beholder de gnisten