Festet i kjole til 30 000 kroner!

Maria Mena kom til Costume Awards iført en rådyr kjole fra Gucci.

EKSKLUSIVT DESIGN: Torsdag strålte Maria Mena på Costume Awards i en luksuriøs Gucci-kjole. Kreasjonen har en prislapp på 30 000 kroner.  Foto: Andreas Fadum/Se og Hør
EKSKLUSIVT DESIGN: Torsdag strålte Maria Mena på Costume Awards i en luksuriøs Gucci-kjole. Kreasjonen har en prislapp på 30 000 kroner. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Torsdag var det duket for mange moteriktige kjendiser på den røde løperen da magasinet Costume arrangerte sin årlige prisutdeling på Gamle Logen i Oslo.

Sanger og låtskriver Maria Mena (29) så spektakulær ut i en fotsid kjole med abstrakt mønster.

Kjolen kommer fra det luksuriøse motehuset Gucci, og har på motebutikken Net-A-Porter en originalpris på rundt 30 000 kroner!

På spørsmål om hun bruker mye penger på klær svarer «I don't want to see you with her»-sangeren at hun har en stor interesse i mote. Noe som gjerne kommer venninnene hennes til gode.

- Jeg bruker mye tid på klær og må ærlig innrømme at jeg også er klesskapet til alle venninnene mine. Vi hadde en morsom fest her forleden der det viste seg at alle hadde på seg arveklær fra meg.

STOR SUKSESS: Maria Mena gjør stor suksess med sitt siste album «Growing Pains» og i mars opptrer hun i operahuset i Oslo.  Foto: Gonzales Photo
STOR SUKSESS: Maria Mena gjør stor suksess med sitt siste album «Growing Pains» og i mars opptrer hun i operahuset i Oslo. Foto: Gonzales Photo Vis mer

Elsker luksus-vesker

Artisten har også en forkjærlighet for dyre vesker og har blant annet blitt avbildet med vesker fra luksusmerkene Saint Laurent, Chanel, Balenciaga og Acne.

Få timer etter motefesten bar det videre til Tyskland for den populære artisten. Mena er travelt opptatt med å promotere sitt nye album og i mars er det duket for en Norgesturné for Mena som til og med skal synge i operahuset i Oslo. 

- Vi har store planer for den kvelden og de som kommer har veldig mye å glede seg til, sier Mena om konserten som allerede er utsolgt.

LES OGSÅ: Sam Smith hyller Maria Mena - igjen!

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer