Festet i 48 timer!

Mens hans blivende hustru tok en rolig kveld festet Kid Rock i St. Tropez - kvelden før bryllupet!

PARTYLØVE: Kid Rock har hatt store dester både natt til fredag og natt til lørdag. Og snart kommer bruden.... Foto: All Over Press
PARTYLØVE: Kid Rock har hatt store dester både natt til fredag og natt til lørdag. Og snart kommer bruden.... Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Festløve!

Supermodellene Cindy Crawford og Claudia Schiffer, samt Lars Ulrich fra Metallica, var bare noen av festdeltagerne som var tilstede under Kid Rocks utrdikninglag i natt. Kvelden før bryllupet til den tidligere Baywatch-stjernen Pamela Anderson, fant musikeren ut at det var på sin plass med en skikkelig fest!

Ombord en strengt bevoktet luksusyacht i St Tropez på den franske riviera festet det celebre utdrikningslaget til R&B-musikk ut i de små timer.
Også natt til fredag hold Kid Rock det gående. Da på den kjente klubben  "Vip Room".

Og i dag er det tid for fest - igjen!

Da Pamela giftet seg med rockeren Tommy Lee for elleve år siden, var hun kun iført bikini. Likevel forteller en nær venn av stjernen til Aftonbladet at hun denne gangen vil velge mer tradisjonell bekledning:

- Jeg tror hun velger en hvit kjole hun allerede har, som er designet av Heatherette og er full av krystaller, opplyser kilden.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer