«Kompani Lauritzen»:

Festet før innspillingen: - Angret som bare det

- Jeg tror vi tømte syv eller åtte flasker.

SEN KVELD: Det ble en sen og fuktig kveld på flere av deltakerene rett før innspillingen av «Kompani Lauritzen». Foto: Matti Bernitz / TV 2
SEN KVELD: Det ble en sen og fuktig kveld på flere av deltakerene rett før innspillingen av «Kompani Lauritzen». Foto: Matti Bernitz / TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den tredje sesongen av TV 2-suksessen «Kompani Lauritzen» er for tiden godt i gang med å rulle over tv-skjermene. Og det er ingen tvil om at årets deltakere virkelig har måttet sette sine egne grenser på prøve gjennom flere krevende oppgaver.

Forrige uke ble det også kjent at flere av deltakerne ble syke under innspillingen, da artist Tone Damli (33) innrømmet at det var hun som dro med seg sykdom inn på kasernen, nærmere bestemt et forkjølelsesvirus.

Dette ble imidlertid aldri vist på TV.

Det samme gjelder en middag deltakerne hadde dagen før innspillingen skulle sette i gang. For enkelte av deltakerne ble det derimot en fuktigere kveld enn for andre.

«KOMPANI LAURITZEN»: Da deltakerne skulle ta seg opp Trollstigen etter en tøff dag uten mat og drikke, falt en av deltakerne om. Vis mer

- Koste oss skikkelig

Da Se og Hør møtte deltakerne tidligere denne måneden, kunne blant annet komiker Espen Lervaag (44) avsløre at flere bestemte seg for å kose seg litt ekstra med noe i glasset, før de skulle begi seg ut på «Kompani»-eventyret, inkludert han selv.

- Dere hadde en fest dagen før innspillingen, hvordan var det?

- Eh, ja, den ja. Det er det koseligste jeg har vært med på. Det var da vi satt oppe på Dombås og spiste middag. Du møter jo masse nye folk, men jeg vil ikke kalle det en fest, men at man satt og drakk vin litt lenger enn man burde gjort, innrømmer Lervaag.

«KOMPANI LAURITZEN»: Daniel Kvammen ble skuffet da han fikk «litt under norm». Video: TV 2 / Reporter: Celina Morken Vis mer

- Så jeg vet ikke, men jeg tror vi tømte syv eller åtte flasker, men det ble ikke noe skikkelig fest. Jeg føler at finalefesten var bedre, fortsetter han lattermildt.

TV-profil Mayoo Indiran (31) legger ikke skjul på at også han ble sittende til sent på kvelden ved middagsbordet.

- Jeg får vondt i hodet av å tenke på den dagen. Det var jo første gang jeg drakk rødvin faktisk. Jeg har heller aldri drukket øl i livet mitt. Jeg liker ikke lukten eller smaken av det, og har egentlig hatt litt samme forhold til rødvin. Men den dagen satt jeg og en del andre og koste oss langt utpå kvelden, og jeg tror vi delte noen flasker, forteller han.

«KOMPANI LAURITZEN»: Da deltakerne skulle gjennom en hinderløype skjedde det en ulykke. Video: TV 2 Vis mer

Noe han imidlertid alltid hadde i bakhodet var tanken om hva som ventet deltakerne på første innspillingsdag.

- Det var jævlig kjipt siden jeg hadde mistanke om at vi kanskje skulle løpe 3000 meteren dagen etter. Også sto jeg opp og hadde så heftig vondt i hodet og angret som bare det.

- Ville bare sove

I første episode av «Kompani Lauritzen» fikk seerne se deltakerne sitte på et tog og ikke ha noen anelse om hvor ferden skulle gå. Indiran var imidlertid en av dem som var i dårlig form på togturen.

- Jeg styrtet jo sånn tre paracet dagen etter med kort tids mellomrom for å få bort hodepinen. Jeg ville bare ha en seng og sove i og inni meg angret jeg som bare det, men så var det jo veldig gøy, sier han til Se og Hør.

STOLT KJÆRESTE: «Kompani Lauritzen»-aktuelle Mayoo Indiran tok med seg kjæresten da han dukket opp på premierefest. Reporter: Thea Hope. Video: Kine Falch Vis mer

- Det var et av de flotte minnene, og jeg var så eventyrlysten og ville ikke gå glipp av noe som er gøy. Her hjemme er det ikke vanskelig å gå glipp av noe, men når man er borte hjemmefra og er på eventyr, vil jeg ikke spare på noe, legger han til.

Det var derimot ikke alle som valgte lite søvn og dunkende hodepine rett før den store dagen. Tone Damli så seg nemlig nødt til å ta det med ro på grunn av sykdom.

- Jeg var ikke en del av den festen siden jeg var syk, så jeg tok bare en pils den kvelden. Så kjente jeg at jeg bare måtte legge meg hvis jeg skulle være et menneske dagen etter. Jeg forsto det sånn at de delte 12 flasker vin og litt brennevin, sier hun til Se og Hør, og legger til:

-Jeg er veldig glad for at det ikke var meg, så fornuftig vet du. Nei da, det er jo ikke helt meg å ta så tidlig kvelden ettersom jeg egentlig er ganske glad i en sen kveld, sier hun og ler.

TÅRER: Tone Damli brøt ut i tårer da hun tenkte på avreise til «Kompani Lauritzen». Video: TV2 Vis mer

LES OGSÅ: Gjør endringer etter Ukraina-krigen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer