Fester som Beckham

Når du bruker Victoria Beckham som bryllupsplanlegger, blir bryllupet kostbart...

HOMSERYKTER: Cheryl Tweedy støttet forloveden da han tidligere i år ble utsatt for homserykter. Nå ser de fram til bryllupsnatta... Foto: All Over Press
HOMSERYKTER: Cheryl Tweedy støttet forloveden da han tidligere i år ble utsatt for homserykter. Nå ser de fram til bryllupsnatta... Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Kongelig luksus!

Arsenalspilleren Ashley Cole (25) og popstjerneforloveden Cheryl Tweedy (23) har lagt festen til slottet Highclere Castle når de gifter seg lørdag - og gjestelista blir ikke noe mindre eksklusiv.

David Beckham (31) og kona Victoria (32) - som satte standarden for fotballbryllup på det irske slottet  Luttrellstown Castle i 1999   - er selvskrevne gjester. Det samme er flere av spillerne fra Englands tropp i fotball-VM.

Cheryl Tweedy  har blitt god venninne med "Posh" - og har fått god hjelp av den tidligere Spice Girls-jenta til å planlegge bryllupet.

Det enorme slottet har plass til flere hundre gjester og er prydet med kostbar kunst.

Etter at bryllupsgjestene har blitt kjørt til slottet i luksusbiler, vil bruden vandre til alteret i en brudekjole designet av italieneren Roberto Cavalli. Prisen skal være rundt 1.2 millioner kroner.

Men paret trenger ikke bekymre seg for regningen. Bilderettighetene er nemlig solgt til et engelsk ukeblad for 11,5 millioner kroner.

Kanskje ikke så rart at de smiler bredt på bildene...

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer