Fester for 70 millioner

Tom graver dypt i pungen når han skal vies med sin Kate. Veldig dypt.

FEST: Det er trolig i diktatoren Mussolinis palass i Italia at Tom og Katie inviterer til fest. Foto: AP/Scanpix
FEST: Det er trolig i diktatoren Mussolinis palass i Italia at Tom og Katie inviterer til fest. Foto: AP/Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Forrige uke kunne Seher.no melde at skuespillerparet Tom Cruise og Katie Holmes skal gifte seg i Mussolinis palass i Italia den 18. november.

LES MER: Stram regi på bryllupet!

Nå melder Daily Star at bryllupsfestlighetene skal koste hele 70 millioner kroner!

Avisa skriver også at ingen av de 150 gjestene har fått bekreftet om det blir kalas i diktator-huset eller ikke.

LES OGSÅ: Tom lager sitt eget filmstudio!

- Vi kommer ikke til å få vite det før i siste sekund, forteller en av de heldige som får spise av porselen verdt 25.000 kroner per kuvert.

Alle som ønsker det har fått seg staselig rom på femstjerners-hotellet Hassler i Roma, og de festklare har fått vite at arrangementet starter allerede to dager før vielsen! Hørte vi noen si party?

Det er stjernedesigneren Giorgio Armani som skal stå for Batman-stjernens brudekjole, og han har også fått æren av å lage kjolene til både brudepikene og Toms barn Isabella og Connor.

SE HER: Michael Jackson er klar for sitt tredje ekteskap.

- De planlegger årets Hollywood-bryllup, sier kilden.

Stjernene som forventes å komme er David og Victoria Beckham, John Travolta, George Clooney og Brad Pitt og hans Angelina Jolie.

LES MER om TomKats millionfest her.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer