ALLTID KLAR FOR FEST: Robinsondeltakeren Christian Flotvik har siden han kom hjem fra Robinsonekspedisjonen brukt rundt 10 000 kroner i uka på champagnefesting på Oslos mest eksklusive utesteder. Her er han på takterassen til Emil & Samuel. Foto: Sølve Hindhamar, Seher.no
ALLTID KLAR FOR FEST: Robinsondeltakeren Christian Flotvik har siden han kom hjem fra Robinsonekspedisjonen brukt rundt 10 000 kroner i uka på champagnefesting på Oslos mest eksklusive utesteder. Her er han på takterassen til Emil & Samuel. Foto: Sølve Hindhamar, Seher.noVis mer

- Fester for 10 000 i uka

Sist gang han viste seg på pub , ble Robinsondeltakeren slått ned.

SEHER.NO: På årets Robinsonøy måtte Christian Flotvik overleve på røtter og kokosmelk, men hjemme i Norge er det en helt annen livsstil som preger 23-åringen.

- Jeg sluttet i jobben som bredbåndsselger før Robinson, og har ikke orket å finne meg noe nytt før nå. Isteden har det blitt festing to til tre ganger i uka på Solli plass i Oslo. Jeg går ikke ut andre steder, sier han til Seher.no.

Kjendisutesteder som "Barbeint", "La Belle Sol" og "Skaugum" på Oslos vestkant er kjent for å ha besøk av gjester med høyt pengeforbruk.
Selv om han ikke har hatt noen jobb siden april, innrømmer Christian at tusenlappene forsvinner raskt når han bestiller favorittdrikken champagne, men han angrer ikke.

- Det går i hvert fall to-tre tusen på hver kveld, men kan fort bli rundt 10.000 kroner i uka. Det som er dumt er at jeg bestiller champagne når jeg begynner å bli full, og da bryr jeg meg ikke om det er bra eller dårlig champagne. Ofte husker jeg ikke hva jeg har brukt pengene på, ler han til Seher.no

I skattelistene for 2007 står Christian oppført med 36.219 kroner i inntekt og ingen formue. Men Sandefjordingen synes ikke dette samsvarer dårlig med den utsvevende livsstilen.

- Jeg jobbet alltid på kun provisjonsbasert lønn og kunne dermed tjene mye da jeg jobbet. Etter Robinson har jeg levd på oppsparte midler, men nå er jeg klar for å begynne jobbe igjen.

En av grunnene til at han ikke går ut andre steder enn på Solli plass, er at han hevder han ofte får skjellsord som "femiklatt" slengt etter seg på fortauet, og sist gang han viste seg i et annet sted, gikk alt galt.

Rett før han skulle dra ned til Malaysia for å starte innspillingen av "Robinsonekspedisjonen" i april, ble han slått ned, da han for en gangs skyld skulle være med venner på en tannlegefest på utestedet "Ophelia".

Christian hadde forlatt puben i Holbergs gate i Oslo alene, da fire menn gikk til angrep.

- Jeg dro hjem alene fordi jeg kjedet meg, og fikk noen stygge tilrop. Siden jeg svarte tilbake gikk de fire mennene til angrep. De la meg i bakken og sparket meg til jeg besvimte, sier Flotvik til Seher.no.

Etter overfallet fikk Christian både vondt i ryggen, hjernerystelse og flere store blåmerker. Men da han våknet opp i amublansen var det bare et spørsmål han hadde på leppene.

- Jeg tenkte bare på hvordan jeg ville bli seende ut på TV. Heldigvis forsvant de siste skrammene dagen før Robinson begynte, smiler han.

Selv om han har mye til felles med Petter Pilgaard, hevder Flotvik - som er sammen med Drammensjenta Maria Marthinsen - at han ikke har noen drøm å overgå "Paradise Hotel"-vinneren.

- Jeg kjenner ikke Petter, selv om vi går på mange av de samme stedene. Når man har kjæreste så må man jo bruke litt tid på det også, i tillegg til at jeg snart begynner i ny jobb. Men tid til festing blir det selvsagt fortsatt, sier Christian til Seher.no.

"Robinsonekspedisjonen" ser du søndager kl 20.00 på TV3.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Jeg bytter håret hver måned!