Fester bort bekymringene for moren

Rumer Willis takler ikke å være en del av Demi Moores skandaleliv.

KJÆRESTER: I sommer ble Rumer Willis kjæreste med skuespiller Jayson Blair. Her er de på et event i California i forrige uke.
KJÆRESTER: I sommer ble Rumer Willis kjæreste med skuespiller Jayson Blair. Her er de på et event i California i forrige uke. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Rumer Willis (24) er den eldste datteren til Hollywood-kjendisene Bruce Willis (57) og Demi Moore (49).

Etter det siste årets skandaleoppslag rundt mamma Demi, med den svært så offentlige skilsmissen fra Ashton Kutcher (34), påfølgende avrusningsopphold og sjokkerende vekttap, har døtrene fått nok.

- Demi har vært veldig trengende overfor døtrene sine, og de begynner å bli veldig lei av det. De vil at hun skal oppføre seg som moren deres - ikke en ny lillesøster, forteller en kilde til nettstedet RadarOnline.

Rumer og søstrene er redde for at moren vil havne «på kjøret» igjen.

- De frykter at hun skal gå på en ny smell, og havne på rehab igjen, men de orker ikke å ha noe med alt stresset rundt det å gjøre, sier kilden videre.

SE UKENS SEOGHØR.NO WEEKEND-TV HER

Derfor pakket 24-åringen koffertene og satte snuten mot det populære feriestedet Cancun i Mexico i helgen, og festet til de tidlige morgentimer.

Blant festdeltakerne Rumer koste seg med var skuespiller Wilmer Valderrama (32) - som ironisk nok er god kompis med Rumers eks-stefar Ashton Kutcher og hans nye kjæreste Mila Kunis (29), fra tiden i «That '70s Show».

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Demi og Ashton klarer ikke å skille seg  

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer