ET MUST?: Ifølge Vendela, som her er avbildet med Elles Signey Fardal og Petra Middelthon, er Aschehougs hagefest en fest alle har lyst til å få med seg.  Foto: STELLA PICTURES
ET MUST?: Ifølge Vendela, som her er avbildet med Elles Signey Fardal og Petra Middelthon, er Aschehougs hagefest en fest alle har lyst til å få med seg. Foto: STELLA PICTURES Vis mer

- Festen alle har lyst til å gå på

Alt som kunne krype og gå i kultur-Norge var på Aschehougs årlige hagefest.

Publisert
SEHER.NO: På Oslos beste vestkant holdt forlaget Aschehoug deres årlige, og svært legendariske hagefest torsdag kveld.

Og nærmest alt som kunne krype og gå av norsk kulturelite hadde naturligvis tatt turen for å drikke champagne, spise fingermat og menge seg med forfattere, skuespillere og andre kunstnere.

Se videointervju, samt flere bilder av kjendisene på festen lenger ned!

Blant celebritetene som hadde vært så heldige å få invitasjon til det som regnes som en av årets største begivenheter, var supermodell og "Top Model"-programleder Vendela Kirsebom (41).

Og at en "bokfest" kanskje kan høres litt kjedelig ut, benektet hun på det sterkeste.

- Det er absolutt ingenting kjedelig med dette. Bøker er vel noe av det mest fantastiske som finnes i hele verden tror jeg, og selvfølgelig, disse festene er jo sånt som alle har lyst til å gå på. Og så er jeg en av de heldige som har blitt invitert, så det er veldig hyggelig, sier Vendela til Seher.no.

Også tidligere kulturminister Åse Kleveland (59) kan bekrefte at Aschehougs hagefest er noe av det største man kan være med på.

- Det er en slags kulturlivets juleaften. Man treffer alle og det er hyggelig at det ikke bare er forfattere, men at det er folk fra alle slags kunstgrener tilstede, sier hun til Seher, og legger til:

- jeg har jobbet i Sverige i noen år, men jeg forsøkte å komme hit for da synes jeg på en måte at jeg holdt kontakten.

Sangdiva Mia Gundersen (46), som i år feirer 40 år som artist, var tilstede på festen for aller første gang, og ønsket å se om det kanskje var litt mer hipt enn det hennes bekjente hadde fortalt.

- Alle jeg har snakket med sier at det ikke er så veldig hipt faktisk. Det er det første året mitt nå da, så det var det jeg tenkte jeg skulle prøve å finne litt ut. Men jeg er sikker på èn ting - at jeg finner en haug med veldig hyggelig folk, sier en strålende blid Mia til Seher.

Men det er ikke bare selve hagefesten som er kjent, også de mange nachspielene som holdes etter festen pleier å bli mye omtalt.

Og mens Vendela og Mia måtte hjem til barn og diverse gjøremål, var journalist og tidligere "Idol"-dommer Tor Milde (55) blant dem som håpet på en real "fest etter fest".

- Det får jeg da håpe det blir, for dette er en fest som slutter ganske tidlig. De er vel ferdige i syv-åtte tiden, og da må man nesten finne på noe etterpå ja, sier han lurt.

Andre kjendiser som var på hagefest torsdag var blant andre forfatter Jostein Gaarder, Bye og Rønning-gutta, komiker Thomas Giertsen, TV 2-profil Stål Talsnes, NRK-programleder Anne Grosvold, Pia Haraldsen, samt superparet Fredrik Skavlan og Maria Bonnevie.

Har du et kjendistips? Tips oss på [email protected]

LES OGSÅ: - Nervøse og spente på premierekvelden

Se videointervju, samt flere bilder av kjendisene på festen nedenfor:


[obj:media:6758]

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer