Brian Austin Green:

Fersket med «barne­bruden» etter bruddet

- De plukket opp mat sammen.

UTE PÅ VIFT: Det har bare gått en drøy måned siden Brian Austin Green kunngjorde at han og Megan Fox skulle skilles. Nå har stjernen blitt observert med en av de mest utskjelte stjernene i Hollywood - Courtney Stodden. Foto: Backgrid USA/ NTB scanpix
UTE PÅ VIFT: Det har bare gått en drøy måned siden Brian Austin Green kunngjorde at han og Megan Fox skulle skilles. Nå har stjernen blitt observert med en av de mest utskjelte stjernene i Hollywood - Courtney Stodden. Foto: Backgrid USA/ NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I midten av mai kom beskjeden om at det 15 år lange på-og-av-forholdet mellom stjerneparet Megan Fox (34) og Brian Austin Green (46) var over. Stjerneduoen ble sammen for første gang i 2004, og ble rette ektefolk i 2010. I løpet av parforholdet fikk de barna Noah (7), Bodhi (6) og Journey (3).

Kjærligheten skulle derimot ikke vare, og de så seg til slutt nødt til å bekrefte at forholdet hadde gått i oppløsning. Selv om et samlivsbrudd unektelig er vondt for både partnere og barn, virker det ikke som de to stjernene lider noen nød.

Kort tid etter kunngjøringen er begge nemlig blitt observert med nye potensielle partnere.

Fox har en rekke ganger blitt observert sammen med rapperen Machine Gun Kelly (30), hvis egentlige navn er Richard Colson Baker, og det virker som de har funnet tonen.

Skandalestjerne

Nå er det Greens tur, og det er ikke hvem som helst 46-åringen angivelig skal ha funnet tonen med. Flere amerikanske medier skriver nemlig at han er blitt observert med skandalestjernen Courtney Stodden (25), bedre kjent som «barnebruden», og det finnes sågar bilder av de to sammen.

UMAKE PAR?: At familiemannen Brian Austin Green tilsynelatende har funnet tonen med Courtney Stodden, kommer nok noe overraskende på for mange. Foto: Backgrid USA/ NTB scanpix
UMAKE PAR?: At familiemannen Brian Austin Green tilsynelatende har funnet tonen med Courtney Stodden, kommer nok noe overraskende på for mange. Foto: Backgrid USA/ NTB scanpix Vis mer

Det er en del år siden Stodden var på «alles» lepper, men for å friske opp: Hun skapte store overskrifter i 2011 da hun giftet seg med «Den grønne mil»-stjernen Doug Hutchison (60). Den gang var hun 16 år gammel, mens han var 51, og hun måtte få tillatelse av foreldrene sine for å få gifte seg med ham. Dermed ble hun i den kulørte delen av pressen omtalt som «barnebruden» - et tilnavn som fortsatt henger ved henne.

Det bør imidlertid understrekes at «barnebruder» som oftes ses i sammenheng med barneekteskap som et globalt problem. Barneekteskap er en av de største hindringene for likestilling og skolegang for jenter, ifølge Plan, og i dag er det mest utbredt i utviklingsland.

Turbulent forhold

Et par år etter at Hutchison og Stodden skapte overskrifter med sitt svært kontroversielle ekteskap, gikk de derimot fra hverandre. Dette fordi Stodden «ønsket å utforske livet som en ugift og ung voksen, med frihet til å være selvstendig». Kort tid senere fant paret tilbake til hverandre, visstnok fordi unge Stodden innså hvilken «fantastisk mann» skuespilleren var.

SKANDALEFORHOLD: Stodden giftet seg med den betydelig eldre skuespilleren da hun bare var 16 år gammel. Foto: NTB scanpix
SKANDALEFORHOLD: Stodden giftet seg med den betydelig eldre skuespilleren da hun bare var 16 år gammel. Foto: NTB scanpix Vis mer

Det skulle derimot ikke vare. Nå kan det virke som hun prøver å finne lykken med Green, som også er en del år eldre enn henne.

Overfor People forteller en kilde, som observerte duoen ute i Los Angeles, at de to stjernene definitivt hang sammen.

- De hentet mat sammen. Brian hadde allerede betalt for maten. Men det virket ikke som de var kjærester, sier kilden.

Bilder tatt av duoen viser imidlertid at de går tett sammen på gata, og at de neppe overholder én meters coronavennlig avstand. Derfor har mange begynt å spekulere på om det er noe mer enn bare et vennskap mellom de to stjernene.

De har derimot foreløpig ikke kommentert saken selv. Sist Stodden var i rampelyset på grunn av kjærlighetslivet sitt var i 2018, da hun og Hutchison gjorde det slutt én gang for alle.

Paret kunngjorde at de hadde gått hver til sitt allerede året i forveien, men det virket som om de prøvde å finne tilbake til hverandre igjen - frem til skilsmissen ble et faktum. De hadde flere problemer i forholdet, som da Stodden i 2016 mistet deres ufødte barn.

- Vi er lovlig separert. Det skjedde for et par måneder siden. Men jeg prøver å ta det rolig for jeg elsker ham og det er veldig tungt for ham. Dette er ekstremt sensitivt, fortalte hun til People i 2017.

I januar 2018 tryglet Stodden eksmannen, via sosiale medier, om å ta henne tilbake igjen. Det ble ikke slik.

Tungt brudd

Forholdet kan delvis ligne på det Green og Fox hadde i sin tid. Eksparet, som begynte å date hverandre da hun var 18 og han 31, har jobbet hardt for å holde familien samlet de siste årene.

Allerede i 2009 begynte problemene å bli kjent i offentligheten. Den gang brøt de nemlig forlovelsen de hadde inngått tre år tidligere.

STOR STJERNE: Etter at tips fra en leser, dro reporter Fanny på jakt i Oslo etter den amerikanske skuespilleren Megan Fox. Video: Julie Solberg / Redigering: Marie Røssland Vis mer

Også i 2015 skal paret ha gått fra hverandre og Megan søkt om skilsmisse, men i april 2016 dukket Megan opp med babymage da hun gjestet CinemaCon i Las Vegas - til fansens store overraskelse. Imidlertid var det ikke før i april i fjor det ble kjent at Megan hadde trukket tilbake skilsmissesøknaden fra 2015.

Vis mer

Etter to år som kjærester, forlovet paret seg i 2006. Bryllupet lot likevel vente på seg, og i 2009 valgte de altså i stedet å bryte forlovelsen.

- Å gifte seg i en alder av 23 år er ingen realistisk plan, fortalte Fox til Us Weekly den gang.

Men bare ett år senere fikk pipa en annen låt. Da ga nemlig duoen hverandre sine ja i hemmelighet på Hawaii.

- Jeg har aldri vært så sikker på noe noen gang før, som jeg er nå. Jeg håper dette er starten på et langt liv sammen, sa hun til People året etter bryllupet.

LES OGSÅ: Viser frem spesielt bilde

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer