Alfonso Ribeiro:

Fersket Jada Pinkett Smith i dating-løgn

Slår tilbake mot påstand om at skuespillerkollegene har datet hverandre.

PRESISERING: Tidligere denne uken fortalte Jada Pinkett Smith at hun hadde vært på date med skuespillerkollega Alfonso Ribeiro. Nå svarer sistnevnte på utspillet. Foto: NTB Scanpix
PRESISERING: Tidligere denne uken fortalte Jada Pinkett Smith at hun hadde vært på date med skuespillerkollega Alfonso Ribeiro. Nå svarer sistnevnte på utspillet. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Som kjent møttes Jada Pinkett Smith (46) og Will Smith (49) på settet til den populære komiserien «The Fresh Prince of Bel-Air» i 1994.

Paret, som fikk en umiddelbar kjemi, giftet seg tre år senere og i fjor kunne de to feire 20 års bryllupsdag. Tidligere denne uken vakte imidlertid Jada oppsikt da hun kom med en heller overraskende uttalelse i sitt eget talkshow på Facebook, «Red Table Talk».

Ifølge australske News påsto nemlig 46-åringen at hun hadde datet «The Fresh Prince of Bel-Air»-kollega Alfonso Ribeiro (47).

- Sviktet

Skal man imidlertid tro sistnevnte, medfører ikke dette riktighet. Nå har nemlig Alfonso, som er gift med Angela Unkrich, tatt til motmæle på Twitter.

GIFT: Alfonso Ribeiro og kona Angela Unkrich giftet seg i 2012. De har ett barn sammen. Foto: NTB Scanpix
GIFT: Alfonso Ribeiro og kona Angela Unkrich giftet seg i 2012. De har ett barn sammen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Beklager, Jada. Her har hukommelsen din sviktet, skriver han.

Ifølge Mirror fortalte Jada under talkshowet - der både ektemannen, datteren og moren var gjester - at hun mener å ha vært på én date med Alfonso, som altså hadde rollefiguren Carlton i 90-tallsserien.

- Han tok deg med på en motorsykkeltur eller noe?, sier Will Smith, før kona følger opp:

- Jeg tror det. Hukommelsen min er litt ... Jeg har datet mange mennesker ... men vi var på en date sammen.

- Trodde det var en date

Jada og Alfonso har tydeligvis ulike oppfatninger om hvorvidt det var en date eller ei. På Twitter presiserer sistnevnte følgende:

- Vi dro på en lunsj med familien din da vi begge hadde en gjesterolle i tv-serien «A Different World», skriver han, hvorpå 46-åringen svarer:

- Beklager Alf ... Jeg trodde det var en date, skriver hun.

Sjokkerte med innrømmelse

Det siste året har Jada stått for overskrift etter overskrift for sine mange uttalelser og avsløringer i sitt eget talkshow.

Nylig innrømmet Pinkett Smith blant annet at hun egentlig aldri ønsket å gifte seg med sin berømte ektemann, og at bryllupet i 1997 var en tårevåt affære.

Overfor ektemannen selv, datteren Willow (17), og sin egen mor, Adrienne Banfield-Jones, forklarte 47-åringen at hun bare gikk med på giftermål fordi hun var gravid med parets første barn, sønnen Jaden (21).

- Jeg var under mye press da jeg var en ung skuespiller. Jeg var ung og gravid, og jeg visste ikke helt hva jeg skulle gjøre. Jeg visste bare at jeg aldri ville gifte meg, sa hun ifølge Mirror, og la til:

- Mitt første trimester var helt grusomt. Og jeg var så lei meg fordi jeg måtte gifte meg. Jeg var forbannet! Jeg gråt på vei opp kirkegulvet, jeg gråt hele veien.

- Burde holdt meg unna

I en tidligere episode av «Red Table Talk», har Pinkett Smith innrømmet at hun angrer på at hun begynte å date ektemannen. Årsaken var at han var gift med skuespiller Sheree Fletcher (50) da de falt for hverandre.

- Jeg forsto meg ikke på ekteskap. Jeg forsto ikke hva en skilsmisse innebar. Jeg burde nok holdt meg unna, sa hun i episoden da Fletcher selv var gjest.

Will Smith og Fletcher har sønnen Trey (25) sammen, og i episoden fortalte 50-åringen blant annet om første gang sønnen kom hjem og snakket om farens nye kjæreste for første gang.

- En dag da Trey kom hjem, spurte jeg: «hva synes du om Miss Jada?». Han svarte: «jeg liker henne virkelig godt, mamma», sa Sheree Fletcher.

TÅREVÅTT: Jada Smith møtte Will Smiths ekskone, Sheree Fletcher, for en samtale om hvordan det var da hun datet Will mens han og Sheree fortsatt var gift. Video: Red Table Talk via CNN Vis mer

Selv om Will og Jada ikke startet ekteskapet med det aller beste utgangspunktet, lever de et tilsynelatende lykkelig liv med barna Jaden og Willow i dag.

Som de fleste ekteskap, har det likevel ikke alltid gått på skinner.

- Vi har vært mye i parterapi. Det som skjer under terapien, er at sannheten kommer fram. Og man sitter overfor kona og forteller alt, og så forteller hun alt. Man ser på hverandre og tenker at man umulig kan elske hverandre igjen, forklarte Will Smith til The Sun i 2016.

De har også sett seg nødt til å avvise bruddrykter flere ganger - senest i sommer.

- Will og jeg er en familie, og det kommer ikke til å endre seg. Det gjør det bare ikke, sa Jada Pinkett Smith om skilsmisseryktene til Page Six, og fortsatte:

- Fjern alt som heter ekteskap og forhold - til syvende og sist er Will og jeg bare en familie. Når alt kommer til alt handler det om at jeg har en mann som kan stole på meg, resten av livet.

LES OGSÅ: Jada Pinkett Smith svarer på «swingers»-ryktene

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer