Tristan Thompson:

Fersket i forsøk på flørt med 17-åring

Jenta er forbløffende lik Jordyn Woods.

UTROSKAP: For en måneds tid siden ble Kardashian-familien rammet av nok en utroskapsskandale. Kort tid etter gikk Khloé Kardashian (34) og Tristan Thompson (28) hver til sitt. Nå skal han ha forsøkt å flørte med 17-årige Yasmin Adelina (t.h.). Foto: NTB Scanpix/ Skjermdump fra Instagram
UTROSKAP: For en måneds tid siden ble Kardashian-familien rammet av nok en utroskapsskandale. Kort tid etter gikk Khloé Kardashian (34) og Tristan Thompson (28) hver til sitt. Nå skal han ha forsøkt å flørte med 17-årige Yasmin Adelina (t.h.). Foto: NTB Scanpix/ Skjermdump fra Instagram Vis mer
Publisert

Det har gått litt over en måned siden nok en utroskapsskandale rammet Kardashian-klanen, da Khloé Kardashian (34) sin kjæreste Tristan Thompson (28) hadde vært utro mot henne med Jordyn Woods (21) - bestevenninnen til Khloés lillesøster Kylie Jenner (21).

Nyheten slo ned som en bombe i Hollywood og ble dekket bredt i den internasjonale sladderpressen. Kort tid etter utroskapsskandalen ble det også kjent at Khloé og Tristan hadde gått hver til sitt.

Tristan ligger imidlertid ikke på latsiden - selv om det bare er få uker siden det ble slutt mellom ham og den berømte Kardashian-søsteren.

Den kanadiske basketballspilleren skal nemlig ha forsøkt å flørte heftig med den 17 år gamle modellen Yasmin Adelina, ifølge The Sun. Ifølge tabloidavisen skal Thompson ha sendt en flørtende melding til tenåringen som er bosatt i London.

View this post on Instagram

u keep me safe, I’ll keep you wild @fashionnova

A post shared by Yasmin Adelina (@yasminadelina__) on

Takket nei

Den 17-årige influenseren mottok nemlig en privat melding på Instagram av den utroskapsanklagede 28-åringen. Meldingen inneholdt et lilla hjertesymbol.

Kort tid etterpå delte Adelina en skjermdump av meldingen med sine følgere på Snapchat, hvor hun skrev: «Lol», en engelsk forkortelse som kan oversettes til «ler høyt» på norsk.

View this post on Instagram

where do you think they get their inspiration from ?

A post shared by Yasmin Adelina (@yasminadelina__) on

Adelina skal imidlertid ikke ha blitt imponert av Thompson utstrakte hånd, og innrømmet overfor følgerne sine at hun ikke besvarte den romantiske henvendelsen.

- Det viser bare hvor søplete menn er, skriver hun i et innlegg på sin Instagram-story.

Flere har også påpekt at Adelina er skremmende lik Jordyn Woods (21), som han utvekslet kyss med bare for en måned siden - da han altså fortsatt var sammen med Khloé.

Adelina har fått over 80 000 følgere på Instagram siden hun opprettet profilen sin i september i fjor. Der har hun delt en rekke bilder av seg selv - mange i tettsittende antrekk hvor hun drikker champagne eller poserer foran speilet.

SNAKKER UT: Jordyn Woods nekter for anklagene om at hun skal ha hatt en affære med Khloé Kardashians kjæreste, Tristan Thompson. Video: Red Table Talk og Se og Hør Vis mer

Åpnet seg i hjerteskjærende innlegg

Selv om det ser ut til at Tristan har gått videre etter utroskapsskandalen, står det kanskje ikke like bra til med ekskjæresten Khloé . Forrige uke delte hun en lang melding på Instagram som virket å rette seg mot det svært offentlige bruddet med Tristan - og om følelsene hun sitter igjen med.

Sammen med et bilde av teksten «Fortell meg om hjertet ditt», startet hun innlegget med en repost av et sitat fra 2016:

«Å gi slipp på noen betyr ikke at du ikke bryr deg om personen lenger. Det betyr bare at man innser at den eneste personen man virkelig har kontroll over er seg selv.»

SLUTT: Etter at utroskapen ble kjent, gikk Thompson og Kardashian hver til sitt. Foto: NTB Scanpix
SLUTT: Etter at utroskapen ble kjent, gikk Thompson og Kardashian hver til sitt. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Deretter skrev Khloé blant annet:

- Å gi slipp på noen med kjærlighet krever stor styrke. Vi må lære å slutte å ta på oss andres problemer som om de var våre egne. Å elske noen betyr ikke at vi må bære deres byrder og forvirring på vår rygg. Dessverre så kan du bare uttrykke din egen mening rundt en situasjon. Du kan ikke ønske livet deres mer enn de selv ønsker det. Det er faktisk deres liv og de må selv finne ut av det i sitt eget tempo.

NY SESONG: Den 16. sesongen av «Keeping up with the Kardashians» er rett rundt hjørnet, og den siste traileren tyder på at det blir en svært dramatisk sesong. Video: E! Entertainment Vis mer

Videre skrev 34-åringen at hun tror timing er alt, og at det å påtvinge noen andre sine egne drømmer kan føre til større splid og bitterhet.

- Folk sier at tiden leger alle sår. Jeg vil si at tiden leger sår, men arrene blir igjen for å minne deg på hva du har gått gjennom og hva du har overlevd.

BESTEVENNINNER: Tristan var utro med bestevenninna til søsteren til Khloé - Jordyn Woods (21). Foto: NTB Scanpix
BESTEVENNINNER: Tristan var utro med bestevenninna til søsteren til Khloé - Jordyn Woods (21). Foto: NTB Scanpix Vis mer

Notorisk utro

Det var i slutten av februar at det ble kjent at basketballstjernen Tristan Thompson nok en gang hadde vært utro mot sin berømte kjæreste.

Dette var imidlertid ikke første gang NBA-stjernen hadde vært utro mot sin kjære Khloé. Det har gått rykter om at han er notorisk utro, noe som har skapt stadige utfordringer for kjærlighetsforholdet deres.

Tristan sto også for en av fjorårets største utroskapsskandaler da nyheten sprakk om at han hadde vært utro like før datteren True kom til verden i april 2018.

Den gang dukket flere videoklipp av Tristan i het omfavnelse med forskjellige kvinner opp i medier som Daily Mail og TMZ.

I en av videoene ser man blant annet at basketballstjernen flørter vilt med to jenter på et utested, før han kysser en av dem.

LES OGSÅ: Khloé får støtte av eksen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer