DUMPET: Bryan Ferry er singel igjen. Foto: Scanpix
DUMPET: Bryan Ferry er singel igjen. Foto: ScanpixVis mer

Ferry dumpet etter baby-nekt

Bryan Ferry (62) dumpet av 27-åring. Han ville ikke bli far igjen.

SEHER.NO: Roxy Music-stjernen Bryan Ferry (62) er singel igjen etter at hans 35 år yngre kjæreste Katie Turner (27) pakket sakene sine og flyttet ut. Det skriver the Daily Mail, som hevder at artisten skal ha fortalt venner om bruddet under en middag i London nylig.

- Han lagde ikke noe stort nummer ut av det, men han var åpenbart ledig på markedet. Han er ikke typen som åpner seg om følelsene sine - han er på mange måter ganske reservert - men det virket åpenbart at han og Katie hadde gjort det slutt, forteller en kilde.

Årsaken til bruddet skal være at Katie ønsker seg barn, mens Bryan - som har fire voksne barn med sin ekskone Lucy - ikke var lysten på å bli fra igjen i en alder av 62 år.

Bryan og Katie har vært kjærester i seks år og brøt forholdet første gang i 2003. Den gang hevdet Katie at Bryan stod i veien for drømmen hennes om å bli modell.

Kort tid etter ble de sammen igjen, og flyttet inn i et digert herskapshus til 130 millioner kroner i West Sussex.

Men den aldrende artisten, som blant annet står bak hits som "Jealous Guy" og "Let's Stick Together" skal visst ikke ta bruddet så tungt. Han er allerede observert på teater-date med en annen ung og vakker kvinne.

- Han kom sammen med en ung kvinne, og det var ikke Katie. Hun var veldig vakker. Det så ut som de var på en date, men det kan ha vært noe annet, sier en venn av artisten til Daily Mail.

Verken Katies familie eller Bryans talspersoner vil kommentere brudd-ryktene.