PÅ FERIE: Det er bare et par uker siden nyheten om bruddet kom, men denne uken ble Kate Hudson og Matt Bellamy fotografert sammen i Aspen. Foto: All Over Press
PÅ FERIE: Det er bare et par uker siden nyheten om bruddet kom, men denne uken ble Kate Hudson og Matt Bellamy fotografert sammen i Aspen. Foto: All Over PressVis mer

Ferierer sammen etter forlovelsesbruddet

Kate Hudson og Matt Bellamy fotografert på skiferie tre uker etter at forholdet tok slutt.

SEOGHØR.NO: For drøye to uker sammen kom nyheten om at skuespilleren Kate Hudson (35) og Muse-vokalist Matthew Bellamy (36) hadde brutt forlovelsen med hverandre.

BRUDD: Bellamy og Hudson var sammen i fire år. Foto: All Over Press
BRUDD: Bellamy og Hudson var sammen i fire år. Foto: All Over Press Vis mer
NY FLØRT: Hudson er blitt koblet til kjendisdanseren Derek Hough etter bruddet. Foto: All Over Press
NY FLØRT: Hudson er blitt koblet til kjendisdanseren Derek Hough etter bruddet. Foto: All Over Press Vis mer

Paret hadde vært sammen i fire år.

- Det har vært slutt mellom dem en stund allerede. Til tross for dette, så er de fortsatt gode venner og engasjerte foreldre, bekreftet Hudsons talsperson overfor nettstedet People.com.

Og at de fortsatt er gode venner beviste de mandag denne uken, da det ferske eks-paret lot seg fotografere på ferie i Aspen i USA.

Kate og Matthew har sønnen Bingham (3) sammen, og grunnen til at de ferierer sammen, er sannsynligvis for at sønnen skal få være med begge foreldrene i julen.


Hudson har også sønnen Ryder (10) fra ekteskapet til «Black Crow»-frontmannen Chris Robinson (47). De to var gift fra 2000 til 2007.

I etterkant av bruddet har Hudson blitt observert i hete omfavnelser med danseren Derek Hough. De to skal ha kysset da de var ute på byen sammen tidligere i desember.

- Derek synes at Kate er nydelig. Helt siden de danset sammen har de hatt god kjemi, forteller en kilde til UsMagazine.com


LES OGSÅ: Kate Hudson har brutt med forloveden