Ferieleken gikk helt galt

Badegjestene fikk seg en god latter da filmstjernen Michelle Rodriguez prøvde seg på surfebrettet. Se alle bildene fra strandturen!

UNNA VEI: Heldigvis for «Lost»-stjernen var temperaturen i Middelhavsvannet god og varm. Foto: Stella Pictures
UNNA VEI: Heldigvis for «Lost»-stjernen var temperaturen i Middelhavsvannet god og varm. Foto: Stella Pictures Vis mer
Se alle bildene fra Michelles strandtur nederst i artikken!

SEHER.NO: Michelle Rodriguez (32) har hatt stor suksess som skuespiller i filmer som «Avatar», «The Fast and The Furious» og ikke minst i rollen som den tøffe jenta Ana Cortez i TV-serien «Lost».

Men selv om man er god til å spille inn heseblesende actionscener foran kamera, er man ikke nødvendigvis god til å takle et surfebrett og en padleåre i Middelhavet.

Det beviste nemlig Michelle da hun mandag prøvde seg på det våte element under en ferietur på den spanske øya Formentera.

Foran øynene på sine gode venner og andre badegjester, forsøkte 32-åringen å stå på surfebrettet, men måtte isteden ta seg en tur i vannet.

En smilende Michelle lot imidlertid ikke det mislykkete vannstuntet legge en demper på feriehumøret og løp smilende inn til land for å få en trøstende klem fra en av sine venninner.

Michelle jobber for tiden med tre forskjellige filmprosjekter, ifølge filmsiden Imdb.com. I den kommende filmen «Underground Comedy», som foreløpig ikke har fått noen premieredato, spiller hun mot blant annet Lindsay Lohan og Adrien Brody.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ:  - Den er altfor liten

GODE PLANER: «Lost»-stjernen var fast bestemt på å imponere vennene på land, da hun prøvde å stå oppreist på et surfebrett utenfor den spanske øya Formentera. Foto: Stella Pictures
PÅ VEI OPP: Å komme seg opp i knestående gikk greit... Foto: Stella Pictures
OOPS: ... men da Michelle prøvde å reise seg, spilte bølgene henne et puss. Foto: Stella Pictures
INGEN VEI TILBAKE: Michelle Rodriguez skjønte nok at hun måtte forberede seg på en ufrivillig dukkert , da hun mistet balansen. Foto: Stella Pictures
UNNA VEI: Heldigvis for «Lost»-stjernen var temperaturen i Middelhavsvannet god og varm. Foto: Stella Pictures
KLAR FOR BAYWATCH?: Spreke Michelle begynte ikke å sture over surfetabben, og tok seg heller en løpetur i bølgene. Foto: Stella Pictures
FIKK TRØST: Inne på land ventet en trøstende klem fra Michelles reisefølge. Foto: Stella Pictures
KLAR FOR NY DYST: Etter en pause, var det igjen klart for en tur ut i vannet for Michelle Rodriguez. Foto: Stella Pictures