BILLIG LUKSUS: Se og Hør leide dette huset på Søndervig ved Ringkøbing. For en uke i juni kan du leie huset for under 9000 kroner. Foto: Se og Hør
BILLIG LUKSUS: Se og Hør leide dette huset på Søndervig ved Ringkøbing. For en uke i juni kan du leie huset for under 9000 kroner. Foto: Se og HørVis mer

Feriehus på tilbud

Reis utenom høysesongen og få ferien til spottpris!

SEHER.NO: Tusenvis av flotte feriehus leies hvert år ut i Danmark. Det er mange aktører og stor forskjell på standard. Tenker du å reise midt i juli er prisene der etter, men ønsker du å oppleve den ultimate luksus uten å tømme lommeboka er det fullt mulig. Se og Hør fikk et 250 kvadratmeter stort hus med stort svømmebasseng for under 10 000 kroner. Her var det mer enn god nok plass til fire familier, så reiser dere flere og deler på leien er det egentlig latterlig billig.
Da må dere imidlertid reise i ukene før eller etter skolens sommerferie. Midt på sommeren er prisene mer enn doblet.
Spesielt de to ukene før skoleferien er gunstige. Vil dere dra etter at skolen har begynt igjen bør dere vente til september. Sør i Europa er sommerferien senere enn i Norge, med høysesong i august.

Eksklusivt
I huset Se og Hør leide var det masse god plass. Vi hadde et stort og lekkert kjøkken, TV-stue med Bang Olufsen surroundanlegg, egen stue med TV-spill og for øvrig TV i alle soverom. I tillegg hadde huset motstrømsbasseng.
Det eneste som trekker litt ned med å reise i juni er at været kan variere. Man hva gjør det når fasilitetene innendørs er så til de grader bra?

Priseksempler
16-23 juni. 220 kvadratmeter stort hus ved Søndervig med plass til 12 personer, svømmebasseng, boblebad, internett, TV og DVD.
8385 kroner.
http://www.novasol.no

16-23 juni. 180 kvadratmeter stort hus på Tørresø, Fyn med plass til 10 personer, beliggende ved havet, internett, boblebad, badstue og egen stor lekeplass.
6248 kroner.
http://www.sologstrand.no

16-23 juni. 212 kvadratmeter stort hus på Vederslø Klit på Vest-Jylland med plass til 14 personer, svømmebasseng, barnebasseng, boblebad, badstue, TV med DVD.
8825 kroner.
http://www.dansommer.no