Feriefilm for fotballfans

Også filmbransjen har latt seg inspirere av "The beautiful game". Her er noen tips for de som ikke får nok VM-fotball i sommer...

GIR ALT: Sylvester Stallone viser dribleferdighetene i filmen Escape to Victory
GIR ALT: Sylvester Stallone viser dribleferdighetene i filmen Escape to Victory Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tribunefeber (Fever Pitch) (1997)- Basert på en bok av Nick Hornby. Filmen følger den ihuga Arsenal-supporteren Paul og hans kjæreste gjennom en sesong med laget. Det er herlig å se hvordan Pauls humør svinger i takt med lagets resultater...

Escape to Victory (1981)- filmen som har alt: En fotballsparkende Sylvester Stallone, Pelè, Bobby Moore og vår egen Hallvard Thoresen! Fangene i en tysk konsentrasjonsleir spiller sitt livs kamp mot vaktene.. En klassiker for fotballfans.

Lange flate ballær(2006)- Gla' guttene fra Fredrikstad drar på tur til fotball-VM for å følge Norge. Er du. Er du ikke en av de 250 000 nordmennene som har sett denne, er det en fin måte å slukke sorgen over at Hareides menn ikke er i Tyskland på.

Goal (2005) - Filmen om den amerikanske fattiggutten Santiago som får sjansen i Premier League-klubben Newcastle United, har blitt en hit på kino og DVD. Har en rekke fotballstjerner på rollelista, blant annet Alan Shearer og David Beckham.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer